+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Recruiter Belastingdienst Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-team Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van de Belastingdienst als recruiter bij Tempo-Team en ontdek wat mensen drijft in hun carrière. Met een aantrekkelijk salaris, unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een thuiswerkvergoeding en flexibele werklocatie, bieden we je de kans om talent te vinden en te begeleiden naar een nieuwe start. Geniet van een diverse rol met veel vrijheid, ondersteund door ervaren collega's, en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Wat drijft mensen om te werken? Wat vinden ze leuk? En waar zijn ze goed in? Als recruiter bij Tempo-Team, stap je in de wereld van de Belastingdienst en ontdek je de antwoorden. Elke dag krijg je de kans om in gesprek te gaan met mensen die hun carrière willen starten bij de Belastingdienst, en dankzij jou kunnen ze die eerste werkdag met vol vertrouwen tegemoet zien.


dit bieden wij jou
  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen €2.550 en €3.300, gebaseerd op jouw werkervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een kilometervergoeding, onkostenvergoeding, en €750 netto om te investeren in een comfortabele thuiswerkplek.
  • Flexibele werklocatie, thuis werken is helemaal geen probleem!
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
  • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag.
  • Flexibiliteit in jouw werkuren, met opties tussen 32 en 40 uur per week.
  • Ervaren collega's die klaar staan om je te ondersteunen.
over jou
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring als recruiter is een pré, maar interesse in het vak is net zo welkom.
  • Je bent creatief en ondernemend, en weet op innovatieve manieren de juiste kandidaten te vinden, zelfs in een uitdagende arbeidsmarkt.
  • Stressbestendig en flexibel, je kunt snel schakelen wanneer plannen veranderen.
  • Je bent oprecht geïnteresseerd in de mensen die je spreekt, waardoor je relevante informatie kunt achterhalen.
jouw rol

Als recruiter bij Tempo-Team, krijg je een diverse functie met veel vrijheid. In een hecht team ben jij verantwoordelijk voor het aantrekken van getalenteerde individuen voor de Belastingdienst. Dit betekent dat je enthousiaste kandidaten zoekt voor verschillende functies, zoals managementondersteuners, juristen, en juridisch administratieve medewerkers.

Als er een vacature binnenkomt, is het aan jou om een aantrekkelijke en overtuigende vacaturetekst te schrijven en te publiceren. Je gaat in gesprek met de klant om een diepgaand begrip van de functie en de afdeling te krijgen. Vervolgens ga je op zoek naar geschikte kandidaten door sollicitaties te beoordelen en via verschillende wervingskanalen te zoeken.

Je benadert ook actief kandidaten via online platforms zoals LinkedIn en Monsterboard. Daarnaast neem je deel aan banenbeurzen en organiseer je evenementen zoals meet and greets om kandidaten en de Belastingdienst bij elkaar te brengen. Als je nieuwe kansen ziet om talent aan te trekken, ben je vrij om hiermee aan de slag te gaan.


waar ga je werken

Je werkt regelmatig op locaties van de belastingdienst en je bent altijd welkom op de locaties van Tempo-Team maar je kunt voornamelijk van thuis werken. 1 keer in de 4 weken heb je echter een samenwerkdag in regio Utrecht of Apeldoorn om de voorbije maand te bespreken met je team.

Als team zijn jullie toegewijd aan het ondersteunen van onze klanten en kandidaten. Maar, we houden ook van gezelligheid en betrokkenheid bij elkaar. Misschien organiseer jij wel het volgende teamuitje?


sollicitatie

Zie jij jezelf in deze rol? Klik op de solliciteerknop en stuur ons je sollicitatie. Heb je nog vragen? Contacteer mij op via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 0657521347. We horen graag van je!

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in