+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Managementassistent Gedeputeerde Staten Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In Gelderland zoeken we een tijdelijke Managementassistent voor de Gedeputeerde Staten. Je werkt in een team dat de gedeputeerden ondersteunt. Dit is een kans om in een politieke omgeving te werken en met veel verschillende partijen samen te werken. Je helpt met agendabeheer, ontvangt bezoekers en zorgt dat alles soepel loopt. Het werk is afwisselend en belangrijk voor de provincie. Je hebt de ene week meer uren dan de andere, met elke week vrij op vrijdag. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de Provincie Gelderland is FlexIntens op zoek naar een Managementassistent Gedeputeerde Staten voor 36 uur per week.

Gelderland, de mooiste provincie van Nederland! Elke dag werken we in de grootste provincie van Nederland samen met 1500 medewerkers om Gelderland mooi, schoon, welvarend en gaaf te houden van en voor ons allemaal. We doen dit met veel inzet, motivatie, kennis en kunde en uiteraard samen met allerlei organisaties en andere partijen. Samen zoeken we telkens naar nieuwe passende oplossingen voor complexe maatschappelijke opgaven zoals energietransitie, mobiliteit of milieu. Dit maakt ons werk uitdagend, interessant en zinvol.In verband met bevallingsverlof zoeken wij een tijdelijke vervanger voor één van de zes managementassistenten voor het college van Gedeputeerde Staten (GS-secretariaat). Het GS-secretariaat maakt onderdeel uit van de afdeling Bestuurlijk Zaken i.o. Het GS-secretariaat ondersteunt en ontzorgt de gedeputeerden bij het vervullen van al hun bestuurlijke taken. Het is een hecht team en we zoeken iemand die daar bij past. Het werken voor de gedeputeerden gebeurt in duo’s. Je bent in eerste instantie managementassistent voor één ‘vaste’ gedeputeerde. Daarnaast ben je de eerste vervanger van de managementassistent van één van de andere gedeputeerden. Waar nodig vervang je ook de andere managementassistenten. Je gaat te werk binnen een politieke context waar contacten met gemeenten, ministeries en allerlei andere organisaties veel voorkomen. Vaak moet hierin snel geschakeld worden om in te spelen op de politieke actualiteit. Daarnaast heb je veel contacten binnen de interne organisatie en weet je daar je weg in te vinden. Om efficiënt te kunnen werken en om elkaar onderling optimaal te kunnen vervangen, hanteer je allemaal een vergelijkbare werkwijze. Je werkt gemiddeld 36 uur per week. In de praktijk betekent dit de ene week 32 uur en de andere week 40 uur, waarbij je op vrijdag vrij bent. Altijd in afstemming met je duo managementassistent wie welke vrijdag vrij heeft. 

Verantwoordelijken

De taken en verantwoordelijkheden van een managementassistent Gedeputeerde Staten bestaan met name uit:

  • Agendabeheer en alles wat daarbij komt kijken. 

  • Beheren van de mailbox en complementeren van vergaderstukken. 

  • Archiveren van relevante mails, apps etc.

  • Ontvangen en begeleiden van bezoekers. 

Het is belangrijk dat je goed bestand bent tegen hectiek en dus stressbestendig en flexibel bent. Jij zorgt voor overzicht en je hebt er plezier in om zaken uit te zoeken. Het organiseren van afspraken en vergaderingen en dit vloeiend laten verlopen is voor jou vanzelfsprekend. Je snapt de gevoeligheid van de politieke context en weet wanneer discreet handelen gewenst is. Je hebt een feilloos kompas voor integer handelen. 



Gevraagd

Eisen:

  1. Externe beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde MBO opleiding.
  2. Externe beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2014- heden) in de functie van managementassistent op directieniveau dan wel op bestuurlijk niveau.

Wensen:

  1. Externe beschikt aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2014 - heden) als managementassistent op bestuurlijk niveau bij of voor een overheidsorganisatie, aan te tonen met praktijkvoorbeelden
  2. Externe beschikt aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2014 - heden) als managementassistent op directieniveau bij of voor een overheidsorganisatie, aan te tonen met praktijkvoorbeelden
  3. Externe beschikt aantoonbaar over ervaring met samenwerken in een team van managementassistenten, aan te tonen met praktijkvoorbeelden


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.
36 uur per week.

Bedrijfsomschrijving

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 20-05-2024 om 12:00.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in