+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Biddinghuizen.
Laad meer vacatures

Schilder Biddinghuizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacature in het kort

Droom je ervan om schilder te worden? Bij Faber krijg je de kans om dit te leren, zelfs zonder ervaring. Je gaat aan de slag met binnen- en buitenschilderwerk, leert verschillende taken en werkt samen met een ervaren collega. Het opleidingstraject bij Faber biedt een unieke kans met baangarantie. Je krijgt niet alleen een salaris, maar ook de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen en punten te sparen voor leuke cadeaus. Plus, jaarlijks is er een gezellige barbecue met je collega's. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en droomt van een carrière als schilder? Faber biedt jou de kans om je droom waar te maken! Of je nu zelf wilt schilderen of iemand kent die dit vak graag zou willen leren, wij staan voor je klaar. Zelfs als je nog geen ervaring of opleiding hebt als schilder, helpen wij je graag op weg naar een mooie carrière.   Als aankomend-schilder bij Faber krijg je de kans om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een ervaren schilder. Je zult zowel binnen- als buitenschilderwerk verzorgen bij particulieren en bedrijven. Je leert diverse werkzaamheden, zoals schuren, afbranden, repareren van ondergronden, gronden, aflakken, texen, afkitten en houtrot behandelen. Zelfs glas zetten en behangen behoren tot de mogelijkheden. Je gaat samen met een ervaren collega op pad, waarmee je na verloop van tijd een goed team vormt.


Ben jij het?

Ben jij enthousiast, heb je geen ervaring of opleiding als schilder maar wil je graag leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist in verband met veiligheid, klantcontact en het succesvol kunnen afronden van de opleiding. Heb je wel al enige ervaring als schilder? Geen probleem, ons programma kan worden aangepast aan jouw niveau. Je bent in staat om zelfstandig naar onze opleiding locatie in Harderwijk te komen.


Wat wij bieden

Bij Faber gaan we verder dan alleen het bieden van een goede baan. Daarom bieden wij een opleiding met baangarantie. Het opleidingstraject bestaat uit kennismaken, vier weken interne scholing (onbetaald), tien weken leer-werktraject in de praktijk (stage) en vervolgens werken in de praktijk. Samen maken we een carrièreplan op maat voor de duur van 1,5 tot 2 jaar, met als doel om je te ontwikkelen tot een vakvolwaardig schilder. Dit kan zelfs leiden tot een vaste aanstelling bij Faber.   Maar dat is niet alles! Je krijgt ook nog eens een salaris tussen de 1600,- en 1800,- netto per maand (op basis van 37,5 uur), we bieden verschillende opleidingsmogelijkheden, zoals VCA, houtrot- en hoogwerk cursussen, en je kunt deelnemen aan ons Faber spaarprogramma en punten sparen voor leuke cadeaus, uitjes en gereedschap. En alsof dat nog niet genoeg is, organiseren we ook nog eens ieder jaar een fantastische barbecue met al jouw Faber collega's!


Waar jij werkt

Bij Faber gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken naar wat jij als schilder al hebt gedaan, waar je blij van wordt en waar je over drie jaar wilt staan. Op basis hiervan bieden wij jou de best passende baan aan. Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland zonder eigen projecten, dus wij kunnen jouw talent inzetten bij verschillende opdrachtgevers.   Kortom, een afwisselende functie met genoeg uitdaging en groeimogelijkheden! Solliciteer nu en maak jouw droom waar om schilder te worden bij Faber.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in