+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Cruquius.
Laad meer vacatures

Medewerker Service & Onderhoud Cruquius

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ben je goed in organiseren en hou je van contact met klanten? Dan is deze baan iets voor jou. Je gaat werken als Medewerker Service & Onderhoud bij een bouwbedrijf. Je helpt klanten met problemen aan hun huis, zoals deuren die niet goed sluiten. Je praat veel met klanten en zorgt dat alles goed wordt opgelost. Ook doe je administratief werk. Je werkt in een team en hebt veel verantwoordelijkheid. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding, plus extra s zoals een laptop en smartphone. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een organisatietalent met een passie voor klantcontact? En ben jij op dit moment op zoek naar een afwisselende baan voor minimaal zes maanden waarin je naast administratieve taken ook veel in contact bent klanten en collega’s? Dan hebben wij bij Dura Vermeer Bouw Midden West in Cruquius de ideale baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een Medewerker Service & Onderhoud die het huidige team wil gaan versterken voor een periode van een half jaar (met optie tot verlenging). Ga jij de deze tijdelijkeuitdaging aan?

Dit wordt jouw (tijdelijke) baan

Voor tijdelijke ondersteuning zijn wij binnen Dura Vermeer Bouw Midden West op zoek naar een Medewerker Service & Onderhoud. In deze rol ben je samen met het team Service & Onderhoud verantwoordelijk voor de juiste afwikkeling van garantiemeldingen van onze klanten (kopers van woningen en utiliteitsgebouwen en woningcorporaties). Je kunt hierbij denken aan deuren die niet goed sluiten, lekkende dakgoten of krassen in ramen. Jij analyseert de meldingen op het gebied van garantie en zorgt ervoor dat deze worden verwerkt, beantwoord, en dat de betrokkenen partijen worden aangestuurd (uitvoerder en onderaannemer) en zorgt er voor dat dit gehele proces ook goed wordt bewaakt. Jouw taak is om goed door te vragen bij de klant, de situatie van de klant goed inschatten en kijken wat de urgentie is. Jij neemt en draagt verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van de klacht. Dit betekent dat je veel telefonisch contact hebt met onze klanten, maar ook met collega’s en onderaannemers.

Naast dit klantcontact zal jij ook het administratieve proces voor jouw rekening nemen. Jouw taak is om dit gehele proces vloeiend te laten verlopen en te zorgen dat onze klanten tevreden terug kijken op de afhandeling van de klacht. Telefoneren, snel schakelen en organiseren zijn de kernwoorden van deze rol. Kortom een afwisselende functie waarbij je met veel verschillende mensen in contact komt, zelfstandig afwegingen maakt en grote verantwoordelijkheid draagt! Wordt jij hier enthousiast van en omschrijf jij jezelf als klantvriendelijk en administratief goed onderlegd? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wij zijn op zoek naar een collega voor tijdelijke invulling. Je bent daarom per direct beschikbaar voor minimaal zes maanden. Na zes maanden kijken we of we nog extra ondersteuning nodig hebben en kan het contract nog voor een aantal maanden verlengd worden.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek
In de rol van Medewerker Service & Onderhoud ben je werkzaam vanaf ons kantoor in Cruquius en ben je onderdeel van de werkmaatschappij Bouw Midden West. Je wordt onderdeel van een klein team dat bestaat uit een Coördinator Service & Onderhoud, een werkvoorbereider Service & Onderhoud en een uitvoerder. Het team omschrijft zichzelf als doorpakkers, sociaal, betrokken en gezellig.

Dit breng je mee

  • Per direct beschikbaar voor minimaal zes maanden;
  • Minimaal drie dagen (24 uur) per week beschikbaar. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die vier dagen per week beschikbaar is (32 uur);
  • Woonachtig in de regio Amsterdam, Haarlem of Hoofddorp;
  • Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding en een aantal jaar werkervaring;
  • Bereidt om drie of vierdagen aanwezig te zijn op onze locatie in Cruquius;
  • Je bent iemand die van aanpakken weet en vind het leuk om snel nieuwe dingen eigen te maken. Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden én met klantcontact en vind het leuk om je te verdiepen in de bouwsector!

Dit bieden wij jou

  • Een afwisselende rol voor minimaal zes maanden, met wellicht verlenging van een aantal maanden;
  • Een goed salaris en reiskostenvergoeding;
  • 30 verlofdagen (o.b.v. fulltime en per jaar) met de mogelijkheid om er verlofdagen bij te kopen;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap;
  • Een laptop en smartphone;
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).

Wij zijn op zoek naar tijdelijke invulling. Mocht je ZZP’er zijn en op zoek zijn naar een tijdelijke opdracht dan mag je uiteraard ook reageren.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter. 

Bel of mail Corporate Recruiter Stephanie de Breuk via 06-81388280 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in