+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR adviseur people mobility and benefits Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Witteveen+Bos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

HR adviseur people mobility and benefits

Weet jij als HR professional wat er nodig is om onze medewerkers overal ter wereld goed te ondersteunen bij korte of lange internationale uitzendingen en heb je affiniteit met het vormgeven van arbeidsvoorwaarden?

Dan zoeken we jou! Als HR adviseur lever je een waardevolle bijdrage aan onze talentketen. En met jouw specifieke kennis over internationale tewerkstellingen zorg je dat administratieve, fiscale en juridische aspecten die hierbij komen kijken goed worden opgevolgd. Deels verricht je deze werkzaamheden zelf, maar je coördineert ook de activiteiten van (lokale) partners. Je informeert medewerkers en leidinggevenden bij (voornemens) tot uitzendingen, begeleidt expats bij hun verhuizing en adviseert over belastingregels en toepasselijke sociale zekerheid. Daarnaast lever je een bijdrage aan het aantrekkelijk houden van onze arbeidsvoorwaardenpakket. Je werkt binnen en buiten de afdeling intensief met andere disciplines samen (reizen, fiscaliteit, finance en HR) om gevraagd en ongevraagd toe te zien op compliance rond internationale mobiliteit.

Succesvol opereren in de top van de ingenieursbureaus maakt dat klanten een hoog verwachtingspatroon hebben. Werken in een professionele organisatie als Witteveen+Bos stelt daarom hoge eisen aan het personeelsmanagement. Leidinggevenden dragen hiervoor de verantwoordelijkheid; de afdeling Human Resources creëert de randvoorwaarden waarbinnen dit wordt gerealiseerd en adviseert het management en medewerkers.

De afdeling HR staat onder leiding van het hoofd Human Resources en bestaat verder uit de teams Arbeidsmarktcommunicatie, HR advies, HR support, Salarisadministratie, Learning and development en Digital HR & Analytics. De standplaats voor deze functie is Deventer. Wij zijn op zoek naar een collega die ons voor 32 uur tot 40 uur in de week kan versterken.

Wat wij vragen
  • afgeronde universitaire of hbo-opleiding op het vlak van HRM, bedrijfskunde of recht;
  • aantoonbare kennis en ervaring met (praktische) internationale (sociaal)juridische aspecten van het HR vak;
  • affiniteit met aandachtsgebied arbeidsvoorwaarden;
  • ervaring als HR adviseur is een pre;
  • analytisch en pragmatisch sterk en een leergierige en proactieve houding;
  • nauwkeurig en gedreven;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
Wat wij bieden
  • breed takenpakket in een gevarieerde en dynamische omgeving;
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen in HR advisering voor zowel Nederlandse alsook internationale kantoren;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • prettige informele werksfeer;
  • samenwerken in een enthousiast en professioneel team;
  • een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.


Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kan je contact opnemen met drs. Erik de Jong, hoofd HR, telefoon 06 86 81 07 57.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in