+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Planner kruidvat Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Olympia

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wil je graag aan de slag als planner en hou je van het oplossen van puzzels? Je werkt in een team en helpt mee om alles goed te laten verlopen. Ook zorg je dat processen steeds beter worden. Je werkt in ploegendiensten en soms in het weekend. We bieden een baan voor lange tijd met goede extra s zoals een pensioen en opleidingen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Wil jij graag aan de start als planner bij Olympia voor Kruidvat? Heb je wel al wat ervaring en wil je graag doorleren? Dan is dit DE vacature voor jou!  Als Planner krijg jij energie van het leggen van de planningspuzzel, de juiste persoon op de juiste plek!  

Je houdt het overzicht en weet als geen ander te schakelen tussen jouw taken en verantwoordelijkheden. Met de planning die jij maakt voor de ruim 300 medewerkers zorgen we ervoor dat dagelijks alle online bestelde pakketten hun weg vinden naar de klanten van Kruidvat, per dag zijn dat er gemiddeld ruim 12.000!  

Je schakelt dagelijks met de planners van Kruidvat om alles in goede banen te leiden. Uiteraard komen we hier soms uitdagingen tegen, maar dat houdt jou niet tegen. Je bent in staat de beschikbare informatie te analyseren en hierop snel de juiste keuzes te maken.  

 Ons team en onze klant zijn continu in beweging en willen samen het beste resultaat neerzetten voor alle betrokken partijen. Verbeteren van processen en het verder ontwikkelen van onze dienstverlening en het team horen hier zonder meer bij. Jij kijkt er naar uit om hier een bijdrage aan te leveren.  

 Op onze locatie in Ede wordt gewerkt in een twee ploegendienst en in piekperiodes ook in het weekend. Periodiek verwachten we van jou dat je een ochtend- en/of weekenddienst kunt werken.  


Waar ga je werken?

Olympia Uitzendbureau Ede is een franchisevestiging van het grootste lokale uitzendbureau van Nederland. Onze vestigingen worden geleid door ondernemers die dicht in hun lokale marktgebied staan. De spirit van het ondernemerschap tekent onze cultuur. Wij onderscheiden ons in de markt door oprechte interesse in bedrijven en mensen. Wij geven werk betekenis, dit doen wij omdat wij geloven dat werk meer is dan alleen salaris! 

Jij komt te werken in een team van 13 medewerkers verdeeld over meerdere locaties in Ede. Als planner bij Olympia Ede heb je een afwisselende baan; je bent administratief medewerker, ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één. Met andere woorden een afwisselende baan met een compleet takenpakket. Genoeg uitdaging om je op alle vlakken verder te ontwikkelen! 

Voor deze functie kom je te werken op de Inhouse locatie bij Kruidvat. Je werkt hier samen met 4 collega’s. De werklocatie in Ede is goed te bereiken vanuit: Wageningen, Veenendaal, Amersfoort en Arnhem


Wie ben je?

Ervaring in de branche is voor ons geen vereiste, maar heb je dat wel? Dan heb je wel een voorsprong op de rest! Wat wij erg belangrijk vinden zijn goede sociale vaardigheden, jouw werk draait volledig om werken voor en met mensen. Daarnaast sta je stevig in jouw schoenen en heb je geen moeite om jouw mening te delen met anderen. Je kunt zelfstandig werken en denkt graag mee om onze dienstverlening doorlopend te verbeteren! 

 Herken jij jezelf daarnaast in de volgende punten; 

  • Ervaring met Excel en maakt nieuwe systemen snel eigen; 
  • Bij voorkeur heb je eigen vervoer om de locatie te bereiken.
Wat mag je verwachten?
  • Een vaste fulltime baan, we zoeken een collega voor de lange termijn 
  • Salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
  • Uitzicht op vast contract 
  • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een pensioenregeling, 
  • Een gunstige reiskostentegemoetkoming; 
  • Toegang tot het professionele opleidings- & trainingspakket via Olympia Academie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in