+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eersel.
Laad meer vacatures

Schilder Eersel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

We zoeken een ervaren schilder voor mooie huizen. Jouw werk maakt deze woningen nog mooier. Je moet goed kunnen schilderen en vindt het niet erg om zowel binnen als buiten te werken. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract als je goed werkt. Ook kun je punten verdienen voor leuke extra s zoals gereedschap of uitjes. Elk jaar kun je gratis een aantal cursussen volgen om beter te worden in je werk. We zorgen dat je op de juiste plek komt te werken. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

We zijn op zoek naar een ervaren particulier schilder met een specialisatie in het hogere segment. Je krijgt de kans om te werken aan prachtige woningen, waarbij jouw nauwkeurigheid en vakmanschap zorgen voor een verbluffend resultaat dat jarenlang bewonderd zal worden.


Ben jij het?

Je hebt bewezen ervaring met particulier schilderwerk in het hogere segment en bent bereid om zowel binnen als buiten te werken. Extra vaardigheden worden gewaardeerd, en met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden houd je zowel collega's als klanten op de hoogte en bied je deskundig advies waar nodig. Een rijbewijs B is essentieel, zodat je zelfstandig naar projecten kunt reizen.


Wat wij bieden

We bieden een competitief salaris, gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en ervaring, met een range tussen €2.600,- en €2.900,- per maand. Mogelijkheid tot wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en pensioenopbouw volgens een regeling die bij jou past. Bij goede prestaties is er uitzicht op een vast contract. Daarnaast bieden we een spaarsysteem waarbij je punten verdient per gewerkt uur, in te wisselen voor gereedschap, cadeaus en uitjes. Jaarlijks kun je kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden te verbeteren, en we organiseren gezellige evenementen zoals de zomerbarbecue en winterborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber krijg je de kans om aan projecten te werken die aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. We staan dagelijks voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat, en op de juiste plek terechtkomt. Interesse? Neem gerust contact met ons op om te ontdekken welke mogelijkheden wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in