+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eersel.
Laad meer vacatures

Schilder Eersel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als schilder aan het onderhouden en opknappen van huizen. Je team werkt samen aan verschillende projecten en zorgt voor goed werk. Je leert je collega's goed kennen tijdens het werk en op vrijdagmiddagborrels. Je kunt je schildervaardigheden verbeteren en krijgt de kans om gratis cursussen te volgen. Ook kun je punten sparen voor gereedschappen en uitjes. Er zijn leuke evenementen zoals een zomerbarbecue en winterborrel. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

In deze rol als allround schilder krijg je de kans om je vakmanschap te tonen in onderhouds- en renovatieopdrachten voor particuliere woningen in Oost-Brabant. Samen met je collega's werk je aan diverse projecten en streven jullie naar uitstekend werk. Dagelijks bespreek je de planning en verdeel je taken op basis van elkaars sterke punten. Naast de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen, leer je je collega's beter kennen tijdens pauzes en vrijdagmiddagborrels.


Ben jij het?

Als ervaren allround schilder heb je enkele jaren praktijkervaring en ben je in staat zelfstandig te werken. Het bezit van een rijbewijs en eigen vervoermiddel is noodzakelijk, omdat je soms zelfstandig naar projecten moet reizen. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom is het hebben van een VCA-certificaat vereist. Als je dit certificaat nog niet hebt, kun je dit kosteloos via ons behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Wij belonen jou met een salaris gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en ervaring, variërend tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. Je hebt de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je gaat pensioen opbouwen volgens een regeling die bij jou past, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We streven ernaar om je snel te plaatsen bij een opdrachtgever waar je met plezier kunt werken. Daarnaast bieden we een spaarsysteem waarmee je punten kunt sparen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes met elk gewerkt uur. Je hebt ook de mogelijkheid om kosteloos meerdere cursussen per jaar bij ons te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. We zien je ook graag tijdens onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber kom je terecht bij een opdrachtgever die perfect aansluit bij jouw vaardigheden, en de projecten bevinden zich bij jou in de buurt. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in