+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Campus Recruiter Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TMC

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij van nature een echte verbinder en facilitator? Als Campus Recruiter bij TMC houd jij je bezig met de werving en selectie processen ten behoeve van onze traineeship programma’s. Daarnaast ben je het centrale aanspreekpunt voor de TMC organisatie voor alle student gerelateerde samenwerkingen zoals het contact met scholen en studentenverenigingen. Een flinke uitdaging ligt voor je klaar en geen dag zal hetzelfde zijn, klinkt dit interessant? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken!


| JOUW UITDAGINGEN

Als Campus Recruiter bij TMC ben jij verantwoordelijk voor twee hoofdtaken: werving en selectie van hoogopgeleid technisch personeel & het coördineren van processen rondom onze campus recruitment activiteiten. Hieronder vind je een overzicht van de verantwoordelijkheden die jij mag oppakken. Hopelijk word je blij van een hele hoop diversiteit en autonomie!

Werving & selectie: het sourcen, aanschrijven en telefonisch interviewen van hoogopgeleid technisch personeel voor onze traineeship programma’s. Specifieker gezegd betreft dit starters op de arbeidsmarkt binnen de competenties Manufacturing, Mechanical, Mechatronics & Supply Chain. Dit doe je op je eigen persoonlijke manier waardoor je het juiste talen aan TMC weet te binden. Daarnaast houd jij je bezig met het organiseren en uitvoeren van recruitment evenementen en activiteiten waarmee kandidaten worden geënthousiasmeerd over de TMC organisatie en onze traineeships. In dit kader durf je met nieuwe initiatieven te komen zodat we ons wervingsproces continu blijven verbeteren.

Campus recruitment: je blinkt uit in communicatie! Jij bent namelijk het centrale aanspreekpunt voor al onze student gerelateerde communicatie en samenwerkingen. Dit houdt in dat je contacten legt en onderhoudt met relevante leerinstanties, studentenverenigingen en studenteninitiatieven. In afstemming met interne- en externe stakeholders organiseer je interessante activiteiten waardoor de doelgroep een goed en positief beeld van TMC verkrijgt en behoudt. Van het bezoeken van banenbeurzen tot en met het organiseren van workshops voor studenten: dit en nog veel meer mag je allemaal oppakken!


| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU
  • Je hebt een afgeronde opleiding op Bachelor niveau.
  • Je hebt een actief netwerk van technische studenten in Eindhoven en omstreken.
  • Je bent professioneel taalvaardig in de Nederlandse- en Engelse taal.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in werving & selectie.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met campus recruitment.
  • Empathie: je kunt goed met veel diverse type personen en studie-achtergronden overweg.
  • Je hebt een goed reflectief vermogen en graag bezig met je eigen ontwikkeling.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en werkt graag samen met anderen.
| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Campus Recruiter maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in