+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Schilder Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als enthousiaste onderhoudsschilder in de regio Eindhoven krijg je bij ons de kans om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren voor particulieren, bedrijven en winkels. Bij ons staat traditioneel vakmanschap, toewijding en trots centraal!


Ben jij het?

We zoeken een onderhoudsschilder met minimaal 3 jaar ervaring die in Eindhoven of directe omgeving woont. Het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is verplicht, evenals het hebben van een geldig VCA-certificaat of de bereidheid om dit te behalen. Ervaring in houtrotreparaties is geen vereiste; dit kan worden aangeleerd via een van onze cursussen. Uitgebreide kennis van voorbereidend werk en vaardigheid in schilderen zijn essentieel. Beheersing van de Nederlandse taal is vereist.


Wat wij bieden

Op basis van je kennis, vaardigheden en ervaring bepalen we, volgens de schilders-cao, een passend salaris tussen €2.600,- en €3.100,- bruto per maand. Je hebt de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Pensioenopbouw is mogelijk via een pensioenregeling naar keuze, en bij goed functioneren is een vast contract snel binnen handbereik. Je start snel bij een geschikte opdrachtgever waar je met plezier en voor langere tijd kunt werken. Meerdere keren per jaar ben je welkom voor kosteloze cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verzamel je met elke werkdag punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, variërend van gereedschappen tot complete weekendjes weg! Samen met je Fabercollega's kijken we uit naar je aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber krijg je als vakkracht de kans om aan de mooiste projecten in jouw regio te werken. We vinden de perfecte werkplek voor jou, zodat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk gaat. We staan elke dag klaar om al je vragen en zorgen te beantwoorden, zodat we op de hoogte blijven van je voortgang en ervoor zorgen dat je je altijd goed voelt op je werk. Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in