+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Schilder Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Als schilder werk je aan verschillende projecten, van exclusieve schilderwerken tot houtrotreparaties. Ervaring in renovatie en onderhoud is belangrijk. We helpen je met het behalen van een VCA-certificaat. Je salaris is afhankelijk van je ervaring en kennis. Naast een pensioen en kans op een vast contract, kun je punten sparen voor cadeaus en uitjes. We organiseren ook leuke evenementen zoals een barbecue en kerstborrel. Plus, je kunt gratis deelnemen aan cursussen. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder met expertise in onderhoudsprojecten ga je aan de slag. Je taken zijn gevarieerd, van exclusieve schilderwerken tot houtrotreparaties en monumentaal onderhoud.


Ben jij het?

Met ervaring als schilder, vooral in renovatie en onderhoud, heb je een schildersopleiding afgerond en/of praktijkervaring opgedaan. Je neemt verantwoordelijkheid richting opdrachtgevers. Een rijbewijs is zeer gewenst, evenals een VCA-certificaat. Als je het VCA-certificaat nog niet hebt, helpen wij je om het te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bepalen we een passend salaris op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden. Denk aan een bruto maandbedrag tussen de €2.600,- en €2.900,-, dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij jou past, en bij goed functioneren wacht een vast contract op je. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier werkt. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Ook zien we je graag bij onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en alle cursussen die we kosteloos aanbieden aan onze vakkrachten!


Waar jij werkt

Faber is jouw partner in vakmanschap en helpt je een werkplek te vinden waar je langdurig aan projecten kunt werken die bij je passen. We blijven regelmatig contact houden om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. We zijn altijd bereikbaar voor al je vragen en zorgen. We kijken ernaar uit om samen met jou alle mogelijkheden te verkennen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in