+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Schilder Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder werk je aan het vernieuwen van schilderwerk in woningen. Je doet ook kleine reparaties en helpt bij glaszetten. Belangrijk is dat je goed samenwerkt, oog hebt voor detail en netjes werkt. Bij ons kun je cursussen volgen om beter te worden in je werk. Ook organiseren we leuke evenementen zoals een barbecue en kerstborrel. We zorgen dat je snel aan de slag kunt en streven naar een vast contract. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder ben je verantwoordelijk voor diverse schilder- en onderhoudstaken in woningen. Je vernieuwt bestaand schilderwerk op verschillende onderdelen zoals kozijnen, deuren, plinten, wanden en leidingen volgens werkopdrachten. Daarnaast voer je kleine reparaties aan houtrot uit en ben je betrokken bij glaszetwerkzaamheden. Je stemt binnen projecten af met bewoners en zorgt ervoor dat de woning na voltooiing van jouw werk keurig wordt achtergelaten.


Ben jij het?

Met jouw kennis en ervaring kun je zelfstandig werken, maar je werkt ook graag samen met collega's aan grotere projecten. Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. Goede communicatie met klanten en collega's is belangrijk, zodat iedereen op de hoogte blijft van jouw voortgang. Je hecht waarde aan plezier in het werk en een goede band met collega's. Certificaten en diploma's zijn een pluspunt.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring stellen we een salaris vast conform het schilders-cao, tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per maand. Je hebt de keuze tussen een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Pensioenopbouw vindt plaats via een pensioensregeling naar eigen keuze en bij goed functioneren kun je snel een vast contract verwachten. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier kunt blijven werken. Je kunt kosteloos meerdere keren per jaar bij ons cursussen volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Met ons beloningssysteem spaar je punten die je kunt inruilen voor diverse cadeaus. Daarnaast zien we graag jouw aanwezigheid op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel, samen met je Fabercollega's.


Waar jij werkt

Bij Faber vind je een werkplek die perfect bij jou past, zodat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. We staan elke dag klaar om al jouw vragen en zorgen te beantwoorden, zodat we op de hoogte blijven van je voortgang. Neem contact met ons op en ontdek samen alle mogelijkheden die we voor je hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in