+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Medewerker klantenservice Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,64 p/u
  • 13e maand

Vacature in het kort

Elke dag praat je met verschillende mensen en help je hen met vragen. Je werkt op een plek waar je veel kunt leren over ondernemerschap. Het is een baan waar je zelf kunt kiezen hoeveel dagen je werkt. Ook krijg je een 13e maand! Je reiskosten worden helemaal vergoed. Je begint met een contract van 3 maanden, maar dat kan langer worden. Je leert veel in het begin en krijgt goede begeleiding. Je werkt met een leuk team. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Elke dag staat in het teken van klantcontact! Word jij hier happy van? Kan je starten op 10 mei? Dan is dit jouw baan! Met deze baan kan je eindelijk een kijkje in de keuken nemen in de wereld van de ondernemers. Een top salaris, is wat alles compleet maakt!

Wat bieden wij jou
  • Een mooi salaris van €16,64 per uur & 13e maand!
  • Werken bij Kamer van Koophandel!
  • Een baan voor 3, 4 of 5 dagen per week, jij kiest!
  • Elk telefoontje is anders, dus veel variatie!
  • Volledige vergoeding van je OV kosten!
  • Een contract van 3 maanden met kans op verlenging!
Wie ben jij

Staan klantvriendelijkheid en service bij jou bovenaan? Ben jij het, wie we zoeken, als Klantenservice medewerker?
Je hebt dan ook al ergens werkervaring opgedaan met klantcontact. Dat kan telefonisch zijn, maar ook face tot face, bijvoorbeeld in de horeca of retail. Jij weet hoe je iemand vakkundig te woord staat en de vraag achter de vraag kunt achterhalen.
Ten slotte:

  • Kun je per 10 mei starten;
  • Vrijdag is één van je vaste werkdagen.
  • Beschik je over minimaal mbo 4 werk- en denkniveau.
  • Kun je minimaal 20 uur per week werken, dus ben je 2,5 dag beschikbaar!
  • De eerste 4 weken zal er een training zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De training zal in Utrecht zijn;
  • Houd jij van bellen! 10 telefoontjes per uur in het Nederlands en Engels? Geen probleem!
Wat ga je doen

Dagelijks zoeken (toekomstig) ondernemers contact met het Service Center van KVK. Zij willen informatie en advies. Hier kom jij om de hoek kijken!
Je spreekt bijvoorbeeld ondernemers die vragen hebben over wet- en regelgeving die te maken hebben met het Handelsregister en de overige dienstverlening van KVK. Je helpt mensen met uittreksels, inschrijven, uitschrijven en wijzigen van gegevens, maar ook met bijvoorbeeld het starten van een onderneming in het buitenland! Allerlei onderwerpen passeren de revue en jij pakt hierin jouw rol!

Als jij start als Klantenservice medewerker bij het Service Center van Kamer van Koophandel word jij uitgebreid ingewerkt.
Je krijgt de eerste vier weken fulltime training. Hier leer je de basis: je maakt kennis met KVK, de systemen en gaat al eens meeluisteren. Hierna krijg je een buddy en volgt training on the job. Daarnaast volg je workshops en maak je e-learning modules over het Handelsregister en het werk als klantcontact professional.
Jij wordt opgeleid en kunt de ondernemers straks helpen met jouw expertise! Op een drukke dag spreek en chat je misschien wel tussen de 60 en 80 ondernemers.

Waar ga je werken

Kamer van Koophandel is een publieke landelijke organisatie met een Service Center op de locaties in Eindhoven, Utrecht en Rotterdam en Amsterdam.
Jij gaat werken in Eindhoven, op loopafstand van station Eindhoven CS! Maar als je jouw training hebt afgerond is hybride werken mogelijk. Je krijgt dan ook een laptop en telefoon in bruikleen!

Op de afdeling krijg jij een werkplek met twee schermen en een headset. Samen met je collega's maak jij er telkens weer een leuke dag van! Samen overleggen jullie over wat er speelt en hoe jullie de gesprekken ervaren. Je komt terecht in een gemengd team. Jong, oud, fulltime medewerkers, parttime medewerkers. Sommige collega's werken al jaren als Klantenservice medewerkers, voor anderen zijn de werkzaamheden helemaal nieuw. Jij gaat ongetwijfeld aansluiting vinden met het team! Voor vragen kun je uiteraard altijd terecht bij de ervaren medewerkers, coaches en teamleiders.

Sollicitatie

Kom jij als Klantservice medewerker het team van Kamer van Koophandel versterken? Reageer zo snel mogelijk jouw cv en motivatiebrief en dan nemen we contact met je op.

Op 24-02-2024 zal er een wervingsdag zijn in Utrecht!
Het maken van een test maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen? Stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in