+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Word klantenservice medewerker bij a.s.r. in Enschede Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,61 - € 16,21 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als klantenservice medewerker bij a.s.r. in Enschede sta je klaar om klanten en bemiddelaars te helpen met vragen en problemen. Je beantwoordt telefoontjes, e-mails en brieven. Dit werk is afwisselend en je helpt mensen met verschillende zaken, zoals uitvaartverzekeringen en adreswijzigingen. Je werkt in een team met leuke collega’s en in een informele sfeer. Plus, je krijgt een thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij ervaring in de klantenservice en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word klantenservice medewerker bij a.s.r. In Enschede.

Wat ga je doen?

Telefoontjes, mailtjes, brieven: als klantenservice medewerker bij a.s.r. In Enschede neem jij het allemaal voor je rekening. Hebben klanten of bemiddelaars namelijk een vraag of probleem, dan ben jij er als de kippen bij om ze te helpen. Dit doen ze door op een nuchtere manier overzicht en antwoorden te geven in praktische zaken rond overlijden. 

I just called to say … wat voor vragen krijg ik eigenlijk?
Dat kan echt van alles zijn. Ieder gesprek dat je hebt met een klant of uitvaartondernemer is variërend. Van extra info over de verschillende uitvaartverzekeringen tot het doorgeven van adreswijzigingen of vragen over een factuur. Jij luistert goed naar de klant en probeert hem of haar zo snel mogelijk te helpen. Is iets niet helemaal duidelijk, dan stel jij gerichte vragen om binnen no-time achter het probleem te komen. Of je verwijst de klant door naar een collega die er meer vanaf weet.

Easy-peasy, dus?
Wel voor iemand met jouw klantenservice-ervaring. Maar omdat je waarschijnlijk ook veel financiële vragen krijgt, is het belangrijk dat je bereid bent om je Wft-Basis te halen. No worries, dit wordt gefaciliteerd door YoungCapital.

Wanneer kan ik aan de slag?
Als klantenservice medewerker bij Ardanta in Enschede kan je per direct aan de slag. De exacte startdatum zal in overleg bepaald worden. De afdeling is geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren en je kunt al vanaf 24 uur per week aan de slag!


Wat wij bieden
  • Een bruto-uurloon van €13,27 - €14,75 op basis van jouw ervaring;
  • Bovenop je uurloon ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en een thuiswerkvergoeding van €0,23 per gewerkt uur. Dit betekent verdienen tussen de €14,61 en €16,21 per uur!
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten van €0,23 per km of een volledige ov vergoeding;
  • Je doet werkervaring op bij een van de grootste verzekeraars van Nederland;
  • Gezellige collega’s en een informele werksfeer!
Wat wij vragen:
  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Je hebt ervaring in de telefonische klantenservice;
  • Je vindt het geen probleem om je Wft-Basis te halen.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus MBO, HBO, UniversiteitPlaatsEnschedeWerkuren per week24 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), Tijdelijke fulltime baanSalarisindicatie Tussen €13,27 en €16,21 per uur Verantwoordelijk voorVerantwoordelijk voor het beantwoorden van vragenGepubliceerd op08-04-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in