+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).

Klantenservice Medewerker Overheid Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Driessen

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Driessen

Gevraagd

  • 20 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,64 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zet je fiscale kennis in en help Nederland door aan te sluiten bij de Belastingtelefoon. Je maakt elke dag verschil door burgers te ondersteunen. Geniet van een vrij weekend! Je komt te werken in een team waar samenwerken en een goede sfeer belangrijk zijn. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zet je fiscale kennis in voor Nederland en sluit je aan bij de Belastingtelefoon in Hengelo. Help burgers en ontwikkel jezelf. Dagelijkse impact maken dat is waar je het voor doet. Interesse? Solliciteer dan nu!


Wat ga je doen?

Wil jij snel van start? Top! De eerstvolgende mogelijkheid om in te stromen zijn op 13 of 27 mei.

Ontdek een wereld vol mogelijkheden! Start jouw reis naar een carrière waar je direct aan de slag kunt en tegelijkertijd goed beloond wordt. Grijp nu je kans en meld je aan voor onze interne opleiding tot klantenservicemedewerker, die 12 weken duurt. Van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 16:00 uur, tillen we jouw vaardigheden naar nieuwe hoogtes terwijl je een aantrekkelijk salaris verdient.

Maak je geen zorgen over het missen van belangrijke momenten! Na het afronden van de training heb je de vrijheid om jouw eigen werkuren in te delen, tussen de 20 en 36 uur per week. Werk volgens jouw planning van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 en 20:00 uur, en op vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Geniet van een volledig vrij weekend!

Wat staat je te wachten in jouw toekomstige rol? Als klantenservicemedewerker ben jij het vriendelijke gezicht van de Belastingdienst, altijd paraat om burgers en bedrijven te ondersteunen. Luister attent, zorg voor een glimlach aan de andere kant van de lijn en bied deskundig advies over inkomstenbelasting en toeslagen. Of het nu gaat om vragen als 'moet ik aangifte doen?' of 'ik kan niet inloggen', jij bent er om te helpen. Zelfs bij het indienen van aangiften en het aanvragen van toeslagen bied je ondersteuning!

Met handige systemen aan jouw zijde verstrek je snel en correct antwoord. En als je ergens tegenaan loopt, staat jouw team klaar om te helpen. Elke burger verdient uitstekende service, en jij zorgt ervoor dat dit gebeurt. Na elk gesprek leg je zorgvuldig alle besproken details vast in het systeem, want precisie staat hoog in ons vaandel.

De plaatsen zijn beperkt! Solliciteer snel voor een start in mei, juni, juli of augustus. Mis deze kans niet om jouw toekomst vorm te geven en elke dag een verschil te maken!


Wie ben jij?

Jij bent iemand die goed kan luisteren, vriendelijk is en goed kan communiceren. Wat we nog meer vragen:

  • Minimaal mbo 3 werk- en denkniveau.
  • Goede kennis en uitspraak van het Nederlands omdat je soms te maken krijgt met moeilijkere woorden of uitleg.
  • Een redelijk rekenniveau, want soms moet je snel iets uitrekenen aan de telefoon.
  • Je bent beschikbaar voor één avond per week tot 20:00 uur (met extra vergoeding), één middag tot 18:00 uur en de vrijdagmiddag tot 17:00 uur.

Als laatste is het goed om te weten dat het maken van een assessment en het bijwonen van de informatiemiddag bij de Belastingdienst onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Waar ga je werken?

Jouw nieuwe werkplek? Dat wordt de Belastingdienst in Hengelo. De Belastingdienst zorgt voor eerlijke belastinginning en zorgvuldig toezicht.

Na het afronden van de interne opleiding word je toegewezen aan je vaste afdeling, waar flexibele werkplekken zijn ingedeeld in kleine eilandjes. Op deze plek werk je samen met collega's om de vragen van de burger goed te beantwoorden. De diversiteit en goede werksfeer bij de Belastingdienst zijn opmerkelijk, er wordt ook ruimte gemaakt voor leuke activiteiten zoals een borrel of vloerfeest. Je ervaart een goede balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid in een organisatie waar jouw bijdrage telt.

De belastingdienst is hiernaast goed bereikbaar met het openbaar vervoer, deze kosten worden volledig vergoed.

Benieuwd naar hoe het werken bij de Belastingdienst eruitziet? Bekijk dan het onderstaande filmpje:


Wat beloven wij jou?

Naast dat jij vanaf dag 1 pensioen opbouwt, korting krijgt bij je sportschool, collectiviteitskortingen hebt en flexibele werkuren hebt, beloven we jou ook:

  • Een gratis opleiding waarin jij meteen salaris ontvangt, na de opleiding kies je zelf je contracturen.
  • Een start met een bruto uurloon van €16,64.
  • Een contract voor 11,5 maand. Zit je goed op je plek? Dan kun je zelfs een vast contract krijgen.
  • Een laptop en telefoon in bruikleen zodat je je werk goed kan uitvoeren.
  • Eindejaarsuitkering
  • Je bouwt naar rato 25 vakantiedagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld.
  • Volledige vergoeding van het openbaar vervoer en €0,21 per km als je met de fiets komt.
Is je interesse gewekt?

Reageer op deze vacature via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met Priscilla Bijl of Demi Provoost via 06-29 63 78 74 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in