+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Secretaresse Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.481 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als rechterhand van het team. Je helpt alles soepel te laten lopen door zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen. Je doet veel verschillende dingen, zoals afspraken maken en vergaderingen notuleren. Ook help je bij het organiseren van bijeenkomsten. Je werkt in een team dat belangrijk werk doet, en je krijgt de kans om te groeien en te leren. Plus, er zijn goede extra s die het werken nog leuker maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als secretaresse ben je, samen met de huidige secretaresse, de steun en toeverlaat van het team en werken jullie samen om de dagelijkse gang van zaken in het team vlot te laten verlopen. Je hebt een zelfstandige functie. Het zorgdragen dat processen efficiënt en effectief vormgegeven worden zit in je natuur. Je vindt het leuk om op basis van globale instructies zelfstandig prioriteiten te stellen en daarnaast behandel je diverse niet-routinematige vragen en correspondenties. Het is voor jou geen probleem om op basis van summiere aanwijzingen acties uit te zetten. En natuurlijk draai jij je hand niet om voor routinematige klussen die horen bij het voeren van een secretariaat van een klein team, zoals registreren en facilitaire ondersteuning. 

Waar je dag dan zoal uit bestaat? Je ondersteunt bij het maken van afspraken met partners in het zorg- en veiligheidsdomein. Een zeer belangrijk onderdeel van je werk is het notuleren- en bijwonen van vergaderingen. De planning en acties die hieruit voortkomen bewaak jij! Je bent proactief in het oppakken van acties en assisteren bij de voorbereiding en organisatie van diverse bijeenkomsten. Je weet gemakkelijk te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden, bent servicegericht en flexibel. 

Door de nauwe samenwerking en veel gemeenschappelijke momenten met het team is het belangrijk dat je een grote dosis met enthousiasme meeneemt en dat er een klik tussen jou en andere collega's is. 


Wat wij bieden
  • Een baan binnen een zorg verlenende organisatie waar het helpen van inwoners voorop staat en prioriteit heeft;
  • Een tijdelijke aanstelling van 6 maanden met mogelijke verlenging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en Individueel Keuzebudget van 17,05%; 
  • Een maximaal salaris van €3.481 bruto op basis van 36 uur.
Wat wij vragen
  • Je hebt een afgeronde mbo-4 opleiding en minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt affiniteit met de wereld van zorg en veiligheid;
  • Je kunt voor het vervullen van een piketrol bij alarmering binnen 60 minuten in het Regionaal Crisiscentrum in Leiden zijn.
Over het bedrijf

De juiste zorg in de juiste regio. Dit samen met zo'n 300 collega's in verschillende onderdelen van de organisatie. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in