+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lunteren.
Laad meer vacatures

Schilder Lunteren

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Bij Faber zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor jou als schilder. Wij hebben contacten met vrijwel elk schildersbedrijf en wij hebben daardoor de mogelijkheid om gericht met jou te kijken naar de perfecte match qua schilderwerk en schildersbedrijf. Wij vinden het belangrijk om in beeld te brengen wat jij als schilder wilt gaan doen. Werk jij liever in teamverband of individueel? Werk jij liever in het particuliere, renovatie of grotere onderhoud? Bij Faber willen wij samen met jou deze wensen in een persoonlijk gesprek in beeld brengen. Jij staat als schilder bij ons centraal en wij zijn het verlengstuk om jouw wensen als schilder in de praktijk te realiseren.


Ben jij het?

Dan ben jij een gemotiveerde schilder met minimaal 1 a 2 jaar werkervaring. Jij bent opzoek naar een nieuwe uitdaging of misschien ben jij wel opzoek naar meer vastigheid en een vast contract? Bij Faber is dit allemaal mogelijk. Daarnaast bieden wij bij Faber jou ook de mogelijkheid je verder te ontwikkelen als schilder door middel van verschillende cursussen.


Wat wij bieden

Verloning doen wij conform het schilder CAO. Wij kijken samen naar jouw ervaring om hier vervolgens een passend salaris aan te koppelen. Ook bieden wij jou de keuze tussen verschillende pensioenen: Stipp of BPF Schilders. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid tot een vast contract mocht deze wens aanwezig zijn. Is er een wens tot zelfontwikkeling als schilder dan bieden wij ook cursussen aan om dit in gang te zetten.


Waar jij werkt

Je bent welkom bij een traditioneel familiebedrijf, door vader overgedragen aan zoon. Het is een groeiende multiculturele organisatie, deze dagelijks bezig is het met innoveren in technieken en materialen. Een bedrijf niet alleen gespecialiseerd in schilderwerk, maar ook in vloercoatings. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in