+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Docent worden? Maandag® leidt op! – Zij-instroom Voortgezet Onderwijs Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.400 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Je leest het goed, Maandag® biedt jou de kans om voor de klas te gaan staan. Het lerarentekort is gierend. Het nieuws staat er vol mee. Om deze reden wil het kabinet gaan investeren in mensen die vanuit een ander vak hun droom om docent te worden, willen vervullen. En Maandag® werkt graag mee aan jouw droom!

Via ons zij-instroom traject kun jij je vanuit élk vakgebied laten omscholen tot docent. De enige voorwaarden die we daaraan vasthangen, zijn een hbo-diploma en onbegrensde motivatie. Dat is tevens het begin van de aanmelding voor dit traject. Via deze pagina stuur je jouw CV en motivatiebrief naar ons toe. Waar komt jouw ambitie om docent te worden vandaan? Waarom denk jij een goede docent te zijn? Welk vak zou je willen geven?

Na het ontvangen van deze documenten, zullen we je uitnodigen voor een gesprek. We maken kennis en zullen jouw motivatie en de mogelijkheden vanuit ons bespreken. Aan de hand van dit gesprek zullen een geschiktheidsonderzoek opstarten. Hieruit zal blijken of het docentschap ook écht wat voor jou is. Positieve uitslag? Top! Wij gaan opzoek naar een opdracht waar jij je verkorte docentopleiding, die wij zullen bekostigen, kan gaan volgen. Want al doende leert men!

Welk vak wil je gaan geven? We bieden het zij-instroom traject aan voor de volgende vakken:

  • Docent Nederlands
  • Docent Engels
  • Docent Wiskunde

Het zij-instroom traject zal 2 jaar duren, de opleiding tot docent zal een investering van 2 jaar van je vragen. Klinkt goed hè? Nou, het kan nog beter. Want wanneer we samen jouw nieuwe loopbaan vorm gaan geven, zullen we dat ook écht samen doen. Wij geven je bij aanvang een vast dienstverband bij Maandag® binnen het onderwijs. Zo kun jij jouw nieuwe diploma kracht bijzetten door ervaring op te gaan doen bij verschillende scholen. Klaar voor de (nieuwe) start? Solliciteer dan snel! 


Functie eisen

Wanneer kom je in aanmerking voor het zij-instroom traject?

  • Jij bent in het bezit van een hbo-diploma;
  • Jij bent intrinsiek gemotiveerd het onderwijs in te gaan;
  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar;
  • Je bent in de gelegenheid om 4 dagen in de week al aan het werk te gaan op een school. 

Wat hebben we van je nodig?

Bij je aanmelding stuur je je CV en een door jou geschreven motivatiebrief naar ons op. Dat is in het eerste stadium voldoende. Aanmelden kan op elk moment van het jaar, echter adviseren we wel voor aanvang nieuwe schooljaar je aanmelding te versturen. Klaar voor de start? We zien je aanmelding graag tegemoet!


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent worden? Maandag® leidt op! – Zij-instroom Voortgezet Onderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in