+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Leerkracht voortgezet speciaal onderwijs Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.019 - € 5.329 p/m

Vacature in het kort

Duik in een unieke onderwijssituatie waar jouw rol verder gaat dan alleen lesgeven. Werk met een bijzondere groep leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs, waar de focus ligt op sociaal-emotionele ontwikkeling en opvoedkundig advies. Deze leerlingen, zonder specifieke diagnoses maar met gedragsuitdagingen, hebben behoefte aan begeleiding om hun weg te vinden. Jouw inzet maakt hier echt het verschil. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jij ziet de mogelijkheden en verdeelt je aandacht over de leerlingen. Naast het lesgeven, ondersteun jij ook in de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen en geef je advies in de opvoeding. De leerlingen (12 tot 15 jaar) waarmee je zult werken, bevinden zich in kleine groepen van ongeveer 8 leerlingen. Ze hebben geen diagnose van autisme of ADHD, maar eerder gedragsproblemen, zoals een slechte concentratie, een lager IQ en soms uitdagend gedrag.

De doelgroep bestaat uit jongeren die spijbelgedrag vertonen, soms gecombineerd met gedragsproblemen. De leerlingen zonderen zich af van de maatschappij, omdat ze geloven dat ze geen kansen krijgen en niets meer te verliezen hebben. Daarbij hebben ze een afstand tot de arbeidsmarkt.

Heb jij de juiste handvatten om deze leerlingen te ondersteunen en op weg te helpen waarin je denkt in kansen i.p.v. problemen. Reageer dan op deze vacature of neem contact met me via; 06-57063411 óf via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent pabo bevoegd, eventueel aangevuld met een Master SEN;
  • Je hebt werkervaring binnen een soortgelijke rol in het onderwijs;
  • Je bent tussen de 24 en 40 uur beschikbaar;
  • Het creëren van een veilige en vertrouwde leeromgeving in de klas is jouw specialiteit;
  • Je bent pedagogisch en communicatief sterk onderlegd.
Over het bedrijf

Deze school is er voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar die in Maastricht en de buurt wonen. Deze kids hebben behoorlijk wat uitdagingen en problemen, en als ze vroegtijdig de school verlaten, is dat meestal een teken dat er meer aan de hand is. Hun problemen spelen op allerlei vlakken in hun leven. Wat deze school anders maakt, is dat ze niet alleen naar de leerling kijken, maar ook naar het hele gezin. Het doel is om die jongeren te helpen een goede plek in de samenleving te vinden, en dat lukt alleen als je het totaalplaatje bekijkt.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht voortgezet speciaal onderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in