+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

Zelfstandig Recruiter Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
FYGI

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wil je werken als ZZP’er (in vrijheid), zelf bepalen welke opdrachten je aanneemt én verbonden zijn in een netwerk van recruiters? Het kan anders! Sluit je aan als zelfstandig recruiter bij FYGI! Jij krijgt alle ondersteuning om jouw beste baan te creëren. Denk aan: moderne recruitmenttools, recruitmentmarketing, trainingen, coaching, administratieve ontzorgen én nog veel meer. Ben je enthousiast? Lees dan snel verder...

Wat ga je doen?

Als zelfstandig recruiter in samenwerking met FYGI kies je voor werken met lef, energie én in vrijheid. Geen lijstjes meer of het behalen van KPI’s, maar zelf kiezen voor wie je werkt, wanneer je werkt en hoeveel je werkt. Wat houdt dat in?

  • Je begeleidt professionals naar een nieuwe, passende uitdaging
  • Je werkt voor eigen gekozen opdrachtgevers op interim basis of W&S
  • Je adviseert, initieert en operationaliseert passend bij de behoefte van je opdrachtgever
  • Je maakt gebruik van het FYGI netwerk (dit levert opdrachtgevers, vacatures en professionals op)
  • Je volgt trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen zoals SEO-proof vacatureteksten schrijven, personal branding, etc. 

Over FYGI

In 2017 is FYGI opgericht met de gedachte ‘Het kan anders’. Wij willen dat jij als recruiter je beste baan hebt. Wat houdt dat in? Dat je kan genieten, met plezier werkt en in verbinding staat met collega-recruiters. Daarom bieden wij jou ondersteuning op het gebied van administratie, online marketing, opleiding en de nieuwste recruitmenttechnologie. Zodat jij meer tijd hebt voor een goede werk- en privébalans. 

FYGI verbindt de netwerken van recruiters, opdrachtgevers en professionals tot één groot netwerk. Door middel van evenementen, trainingen en (online)meetings zorgen we voor verbinding tussen jou en je collega’s. Elk kwartaal moet bij FYGI gevierd worden! Dit doen wij met interessante gastsprekers, brainstormsessies, heerlijk eten én een gezellige borrel. Tijdens de kwartaalmeeting staat de connectie met je collega’s centraal. Zien we jou bij de volgende kwartaalmeeting? 



Gevraagd

Als recruitment business partner bij FYGI blijf jij zelfstandig werken en ga jij als ZZP'er aan de slag. Zelfstandig, maar nooit alleen! En we versterken jouw kracht. Hoe? Met extra tooling in jouw 'recruitmentkoffer'.

Denk jij erover na om je aan te sluiten? Dan is jouw eigen kracht als volgt te beschrijven:

  • Je hebt ruime ervaring in de recruitmentbranche (bijvoorbeeld als recruiter, recruitment consultant, intercedent, recruitment business partner of talent acquisitie specialist)
  • Je hebt het lef én de energie om je eigen keuzes te maken, vanuit je hart
  • Je gelooft in de kracht van het netwerk met Happy Recruiters, opdrachtgevers en professionals


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wil jij werken vanuit je hart? Krijg jij energie van verbinden? En spreekt 'terugdraaien kan niet, opwinden wel' jou aan? Grote kans dat je ons manifest dan ook als persoonlijk manifest inzet. In de video zie je waar wij voor staan. En het valt je vast direct op: wij doen het anders. Want recruitment kan én moet ook anders.

Netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep recruiters. En al die recruiters hebben ook weer hun netwerk. Met alle voordelen van dien:

  1. Je maakt gebruik van de netwerken en de FYGI database. Dat levert opdrachten, vacatures en kandidaten op: win-win-win!
  2. Je volgt met elkaar de gezamenlijke trainingen om je kennis up-to-date te houden. Voordeel van collega’s: onderling sparren én kennis delen.
  3. Je viert elk kwartaal met ons mee! Tijdens de kwartaalmeetings staat connectie met je collega’s centraal, uiteraard met borrels en plezier.

Marketing

De wereld verandert en recruitment is marketing geworden. De tijd dat kandidaten voor een vacature in de rij staan, is er niet meer. En om dat tóch voor elkaar te krijgen, zetten we online marketing in.

  1. Je krijgt een eigen pagina op fygi en we helpen je intensief met personal branding. Want on- en offline zichtbaarheid helpt je met je werk.
  2. Je krijgt ondersteuning bij het schrijven van SEO-proof vacatureteksten, waar je ook direct een opgemaakte afbeelding bij krijgt.
  3. Je zet Talent Targeting in voor het werven van latent werkzoekenden via o.a. social media. Voordeel voor je klant? Sneller invullen van vacatures én employer branding.

Learning & Development

Omdat je de wereld ontwikkelt, als je jezelf ontwikkelt. Ontwikkeling is key! En daarom enorm belangrijk bij FYGI.

  1. Je volgt, bij jouw start, een onboardingsprogramma, zodat jij klaar voor de start bent als FYGI Happy Recruiter.
  2. Je krijgt jouw eigen business coach. Mechteld helpt en ontwikkelt graag verder met jou!
  3. Je krijgt de mogelijkheid om trainingen te volgen én je hebt toegang tot onze kennisbank: zo blijf je altijd up-to-date van alle ontwikkelingen.

Digital

Om je werk zo makkelijk mogelijk te maken, zetten we digitale tools in. De technologie staat voor niks en helpt je onder andere om goed overzicht te behouden.

  1. Je krijgt van ons een laptop en bijbehorende support. En natuurlijk heb je toegang tot Connexys, ons ATS, en alle doelgroependata via Jobdigger.
  2. Je mag gratis posten op diverse jobboards, waaronder Nationale Vacaturebank en Indeed. Mis je een jobboard? Dan voegen we ‘m toe!
  3. Je maakt gebruik van onze search tools.

Ook zorgen wij ervoor dat jouw facturen binnen acht dagen betaald zijn, inclusief debiteurenbeheer.



Uren

32 uur
24 tot 32
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in