+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterhout (NB).
Laad meer vacatures

Medewerker Customer Service Oosterhout (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Graaf Logistics

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.623 - € 3.191 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken in een team waar een familiegevoel centraal staat. Je dag begint met koffie en het checken van onze zendingen. Als er iets mis is, los je het op en houd je de klant op de hoogte. Je helpt klanten, zoekt dingen uit en zorgt dat problemen niet terugkomen. Je praat veel met collega's en partners. Samen zorgen we voor tevreden klanten. In de pauze lunch je samen en maak je plezier. Een afwisselende baan in een gezellig team. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Goedemorgen!

Je komt binnen op ons moderne kantoor en begint je werkdag met een kop koffie met je collega’s. Nu is het tijd om de dag op te starten; je opent ons transport management systeem (TMS) en zorgt dat je up to date bent over het nachtproces. Ook bekijk je het verloop van onze zendingen. Dreigt er iets mis te lopen? Jij onderneemt meteen actie, komt met de juiste oplossing en informeert de klant.

Binnen je werkzaamheden staat de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om klanten ons eigen familiegevoel mee te geven door net een stapje extra voor ze te zetten. Naast het klantencontact heb je ook veel contact met collega’s en partners vanuit ons netwerk. Dit maakt je dag extra afwisselend!

Het beantwoorden van vragen, verschillende zaken tot in detail uitzoeken, terugkoppeling naar klanten en het behandelen van eventuele klachten is een greep uit de verschillende werkzaamheden waar je je vandaag mee bezig mag houden. Verder rapporteer je terugkerende zaken zodat we er samen voor kunnen zorgen dat dit morgen niet opnieuw gebeurt.

Je werkt binnen een informele werksfeer in een professionele werkomgeving. Zo lunch je samen met je collega’s en is er altijd ruimte voor een grapje.

Dat was hem weer voor vandaag, je kijkt tevreden terug op je werkdag en je hebt veel klanten blij gemaakt; tot morgen!

Gevraagd

  • Je kunt snel schakelen, werkt oplossingsgericht en bent stressbestendig;
  • Communicatief sterk, je gelooft in wat je doet en bent overtuigend;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Klantgericht, de klant staat bij jou altijd op 1!;
  • Resultaatgericht en je hebt een winnaarsmentaliteit.


Aanbod

Wat bieden wij jou?
  • Een informele werksfeer met toffe collega’s;
  • Alle ruimte voor eigen inbreng, ideeën en initiatieven;
  • Een passend salaris met reiskostenvergoeding conform de CAO beroepsgoederenvervoer (BGV);
  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op basis van een 40-urige werkweek.
Over ons:
Welkom bij De Graaf Logistics (DGL), een naam die al sinds 1920 synoniem staat voor toewijding en expertise in de logistieke sector. Als familiebedrijf (4e generatie) zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de logistieke industrie, waarbij we de warmte en betrokkenheid van een familiebedrijf combineren met de schaal, professionaliteit en infrastructuur van een grote organisatie.

Bij DGL draait alles om het ontzorgen van onze klanten met een vooruitziende blik naar de toekomst. Wij geloven in het belang van langetermijnrelaties, zowel met onze gewaardeerde klanten als met onze eigen toegewijde medewerkers. Samen vormen we een hecht team dat zich dagelijks inzet voor vooruitstrevende oplossingen in logistieke dienstverlening.

Vanuit lokale vestigingen bundelen we goederenstromen en zijn we dagelijks onderweg naar bestemmingen in de gehele Benelux. Steeds met een focus op het leveren van hoogwaardige service en oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Ons public warehouse, dat een indrukwekkende omvang van 20.000 m2 beslaat, herbergt zo’n 35.000 pallets. Hier bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan, waarbij wij de totale fysieke en administratieve afhandeling verzorgen voor de inslag, opslag en uitslag van de goederen.

Bij De Graaf Logistics koesteren we onze rol als ketenpartner die betrouwbaarheid, efficiëntie en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Welkom bij DGL, waar we samen de toekomst van logistiek vormgeven.

Heb je voorafgaand aan je sollicitatie nog vragen? Neem dan contact met ons via 0162-492 000.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Salaris

€ 2.623 - € 3.191 p/m
Het salaris is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in