+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Talent Acquisition Manager Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YellowRock

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Word Talent Acquisition Specialist bij YellowRock en help ons toptalent te vinden. In deze rol zoek je niet alleen naar de beste kandidaten, maar je bent ook het gezicht van ons bedrijf. Je hebt veel contact met mensen, van het eerste gesprek tot de start van hun werk. Je leert veel over hoe je mensen op de juiste plek zet. Bij ons werk je in een team dat groeit, en we vieren elke week successen met een gezellige borrel. Kom jij ons team versterken? Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij overtuigend en sociaal? Word Talent Acquisition Specialist bij YellowRock! Trek toptalent aan, voer gesprekken, en versterk het gezicht van YellowRock. Ontdek groeikansen, vrijdagmiddagborrels, en een bruisende werkplek in Rotterdam. Lees snel verder of dit jouw volgende stap in je carrière is!

Als Talent Acquisition Manager bij YellowRock ben jij dé schakel in ons interne wervingsproces. Je trekt toptalent aan door hoogwaardige sourcing, telefonisch contact met topkandidaten, en face-to-face selectiegesprekken. Je begeleidt kandidaten, fungeert als ambassadeur voor YellowRock, en leert voortdurend over detachering en Talent Acquisition. Daarnaast bouw je aan een talentenpool, herken je commercieel talent, en organiseer je een efficiënte onboarding. Als sleutelfiguur breng jij de juiste mensen op de juiste plek en versterk je het gezicht van YellowRock in de arbeidsmarkt. 

Wie ben jij? 

Jij bent bovenal een indrukwekkende persoonlijkheid, iemand die een blijvende indruk achterlaat door jouw manier van communiceren en presenteren. Daarnaast sta je bekend als iemand met enorm overtuigingsvermogen. Je bent competitief en tegelijkertijd sociaal vaardig, met sterke empathie, luister- en meedenkvaardigheden. 


Jouw functie als Talent Acquisition Manager

In de rol van Talent Acquisition Manager ben je een belangrijke speler op ons schaakbord. Je waarborgt een gestructureerd sollicitatieproces waarin elke belanghebbende zijn/haar rol serieus neemt. Bij ons ervaar je dat we veel tijd en energie steken in de ervaring die kandidaten en medewerkers bij ons opdoen. 



Gevraagd

  • 1-3 jaar werkervaring in Talent Acquisition of HR; 
  • Vrijheid om naar eigen inzicht Talent Acquisition in te richten en verder uit te bouwen; 
  • Een werkweek tussen de 24-40 uur; 
  • Je vormt een goede teamfit en bent je bewust van dat je in jouw functie het imago vertegenwoordigt van YellowRock; 
  • Vlot, aanpakker, assertief, mening durven geven.


Aanbod

  • Een competitief salaris; 
  • Training ter bevordering van jouw persoonlijke ontwikkeling; 
  • Volop kansen om vaardigheden te ontwikkelen die je de rest van je carrière zullen bijstaan; 
  • Vrijdagborrels, teambuildingactiviteiten, skivakantie en gezellige uitjes; 
  • Een bruisende werkplek aan de Veerkade in Rotterdam. 


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn YellowRock, dé specialistische detacheringspartner in Financial Analytics en Control. Als jong en dynamisch bedrijf bieden wij een omgeving waarin veel mogelijk is. Je wordt onderdeel van een ambitieus team met een sterke drive voor ontwikkeling, waar jouw ideeën met enthousiasme worden ontvangen. Bij YellowRock heerst een cultuur van open communicatie en samenwerking, waardoor je de ruimte krijgt om impact te maken en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Als Talent Acquisition Manager is het cruciaal dat je je comfortabel voelt in deze cultuur en mogelijkheden ziet om talent te identificeren, aan te trekken en te ontwikkelen binnen YellowRock. Jij speelt de sleutelrol in het samenstellen van een topteam.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in