+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schijndel.
Laad meer vacatures

Schilder Schijndel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging als schilder? Bij ons vind je de perfecte match in Oost-Brabant. Of je nu liever zelfstandig werkt of in een team, wij hebben plek voor jou. Ervaring is niet het belangrijkste, we helpen je groeien. Je kunt bij ons gratis je VCA-certificaat halen. Plus, spaar voor leuke cadeaus met ons puntensysteem en geniet van teambarbecues en borrels. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wil jij een nieuwe stap zetten in jouw carrière als schilder in Oost-Brabant? Jij gaat aan de slag in jouw eigen regio bij een opdrachtgever die perfect met jou matcht. Of je nu het liefst particuliere opdrachten oppakt of aan de slag wil bij grootschalige projecten, jij zorgt er altijd voor dat op een nette en verantwoordelijke manier gewerkt wordt. Je takenpakket als schilder kan variëren van algemene schilderwerkzaamheden tot houtrot- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten.


Ben jij het?

Wij verwelkomen schilders van alle ervaringsniveaus. Wij vinden een plek voor jou waar je zelfstandig aan de slag kunt, of koppelen jou aan andere schilders waarmee jij jouw vaardigheden als schilder gaat perfectioneren. Ben jij in het bezit van een rijbewijs B, eigen vervoer en beheers jij de Nederlandse taal redelijk? Deze eigenschappen maken jou nog makkelijker inzetbaar! Mocht je nog niet in het bezit zijn van een VCA-certificaat, dan kun je deze kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

·        Een salaris tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden als schilder ·        Salarisuitbetaling per week of per vier weken ·        Pensioenopbouw naar keuze (BPF of Stipp) ·        Op korte termijn kansen tot een vaste aanstelling ·        Kosteloze bijscholing en cursussen ·        Het Faber-puntensysteem, waarmee je ieder uur dat je werkt spaart voor leuke cadeaus, gereedschappen en dagjes uit ·        Meerdere keren per jaar barbecues en borrels waar je al je collega’s van Faber weer ziet


Waar jij werkt

Faber gaat voor jou als schilder een werkplek zoeken waar jij jarenlang kunt gaan werken op projecten die het best bij jou passen. We blijven regelmatig in contact met elkaar om te waarborgen dat je iedere dag met plezier op je werk staat, wij zijn iedere dag bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in