+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Schilder Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Word een belangrijk deel van ons team in een klein bedrijf. Je krijgt veel verschillende taken, zoals schilderen, stucen, glaszetten en meer. Elke dag is anders en vol uitdagingen. We zoeken een schilder die goed is in zijn werk en graag kwaliteit levert. Je krijgt een goed salaris en we betalen je op de manier die jij het fijnst vindt. Ook kun je leuke extra s verdienen door punten te sparen. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en cursussen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je wordt een essentieel onderdeel van ons kleine bedrijf met een divers takenpakket, waaronder algemeen schilderwerk, (design) stucwerk, glaszetten, houtreparaties en behangen. We waarderen al je vaardigheden, en afhankelijk van jouw ervaring zul je betrokken worden bij diverse projecten. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee!


Ben jij het?

Je bent een zeer ervaren (allround) schilder die bedreven is in alle aspecten van het schilderwerk. Je streeft altijd naar hoge kwaliteit en een ordelijke werkplek. Communicatie vormt geen probleem voor jou; je zorgt op een nette en duidelijke manier dat je collega's en klanten op de hoogte zijn van je werkzaamheden. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en kun je zelfstandig naar de projecten reizen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw schilderservaring bieden we een passend (start)salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. We bieden flexibele uitbetalingsmogelijkheden, wekelijks of vierwekelijks, en het pensioenplan kan worden aangepast naar jouw voorkeur. Bij wederzijdse tevredenheid kun je op korte termijn een vast contract verwachten. Faber blijft regelmatig in contact met je, zodat je altijd je zorgen met ons kunt delen en we ervoor kunnen zorgen dat je iedere dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk blijft gaan. Meerdere keren per jaar ben je uitgenodigd voor diverse cursussen, barbecues en borrels, waar je al jouw Fabercollega's weer kunt zien. Buiten dit alles spaar je met ieder gewerkt uur punten die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, dagjes weg en gereedschappen!


Waar jij werkt

Sinds 2007 voert ons kleine bedrijf een breed scala aan schilder- en timmerwerkzaamheden uit. Als je zin hebt om hier aan de slag te gaan en elke dag van nieuwe uitdagingen te genieten, neem dan snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in