+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Schilder Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als schilder aan het opknappen van verschillende soorten gebouwen. Ervaring is fijn, maar ook als je het vak nog moet leren, ben je welkom. Je moet wel van schilderen houden en goed op details letten. Je krijgt een salaris dat past bij wat je kunt, een eigen werkbus en kans op een vast contract als je goed werkt. Ook kun je punten verdienen voor leuke extra s, zoals weekendjes weg. We zorgen goed voor onze mensen en hebben vaak leuke activiteiten samen. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je kunt een gevarieerde rol als schilder verwachten, waarbij je samenwerkt op diverse locaties binnen een hecht team. Gezamenlijk dragen jullie zorg voor de renovatie en het onderhoud van verschillende gebouwen, waaronder zorginstellingen, scholen en particuliere woningen.


Ben jij het?

We verwelkomen zowel ervaren renovatie- en onderhoudsschilders als nieuwkomers die de kneepjes van het vak willen leren! Belangrijk is een passie voor schilderen en oog voor detail. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en bent bereid op verschillende locaties te werken. Een rijbewijs is daarom vereist.


Wat wij bieden

Op basis van je schilderervaring kun je een bruto maandsalaris verwachten tussen €2.600,- en €3.300,-. Dit salaris wordt wekelijks of vierwekelijks uitbetaald, en je hebt keuze uit diverse pensioensregelingen. Bovendien krijg je een eigen goed uitgeruste werkbus en bij goede prestaties bieden we op korte termijn mogelijkheden voor een vaste aanstelling. Bij Faber houden we regelmatig contact, zodat we de juiste ondersteuning en leermogelijkheden kunnen bieden en ervoor zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan. Met ons beloningssysteem verdien je punten voor elk gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor weekendjes weg, gereedschappen en andere cadeaus. En vergeet niet onze jaarlijkse barbecues en borrels, waar je gezellig kunt bijpraten met je collega's van Faber!


Waar jij werkt

Ons familiebedrijf staat bekend om klantgericht en betrouwbaar werken. Wellicht voel jij je hier helemaal thuis! Neem snel contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in