+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Client Success Manager (CSM) bij Alpha Group (32 - 40 uur) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CEO Marketing

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.350 - € 4.250 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving
De naam zegt het al! Als Client Success Manager ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen van de tevreden klanten en succesvolle partnerschappen. Jij verbindt en vormt een brug tussen Alpha Group en de klant. Dit doe je op alle mogelijke vlakken: van operationeel tot procesmatig en van de ambassadeurs op straat tot de directie.

Wat je gaat doen
Jaarlijks stel jij samen met de directie een jaarplan op voor iedere partnership. In dit jaarplan zorg je ervoor dat onder andere duidelijk is afgesproken hoeveel donateurs of leden wij dat jaar gaan werven. Jij stelt een planning op en overlegt ambitieuze, maar realistische KPI’s met de klant. Gedurende het jaar zorg jij er als een ware projectmanager voor dat we de planning en de KPI’s behalen, dat de administratieve uitwisselingen goed lopen en waarborg jij het partnerschap tussen Alpha Group en de klant. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met de vestigingsmanagers, franchisenemers, backoffice en management team op het hoofdkantoor.

Om bovenstaande doelstellingen te bereiken, onderneem je van alles. Een aantal voorbeelden: Je houdt de wervers en managers op de vestigingen enthousiast, goed geïnformeerd en geprikkeld. Je waarborgt kwalitatieve e-learnings, deelt actuele informatie vanuit de goede doelen en je organiseert trainingen en Sales Games zodat de ambassadeurs aan de deur, op straat en op evenementen het maximale uit hun werkdag halen.

Wanneer ben jij geslaagd in je werk?
Jij bent geslaagd in jouw werk wanneer onze klanten tevreden zijn over de werving en de medewerkers hun werk met passie en enthousiasme uitvoeren. De aantallen die we aanleveren zijn volgens planning en de KPI’s worden behaald. De (administratieve) processen die dit mogelijk maken lopen als een geoliede machine en jouw collega’s op kantoor zetten graag een stapje extra wanneer dat nodig is.

Gevraagd

Wanneer is deze rol iets voor jou?
  • Je bent enthousiast. We werken immers voor goede doelen, die hele gave dingen doen. En iedere dag brengen we dat over aan potentiële donateurs aan de deur en op straat. Jij zorgt ervoor dat het vuurtje aan alle kanten blijft branden.
  • Je bent analytisch sterk. Je houdt er van om regelmatig flink in de data te duiken. Je bent goed met cijfers en kunt deze logischerwijs vertalen naar analyses en plannen.
  • Jij houdt van uitgebreid sparren. De beste plannen ontstaan door ideeën tegen de muur aan te smijten. Jij vindt het leuk om dit met ‘jouw’ klanten en collega’s te doen.
  • Je bent daadkrachtig. Jij brengt de actiepunten vanuit je analyses en de toffe ideeën vanuit het sparren in de praktijk, volgt deze op en betrekt anderen hierbij.
  • Je bent diplomatiek. Jij weet geduldig belangen af te wegen tussen alle stakeholders en zorgt ervoor dat we altijd het beste uit de situatie halen, ook wanneer het niet goed gaat.
  • Je bent planmatig. Je houdt ervan een goed uitgedacht plan neer te zetten en houdt vervolgens jezelf en de mensen om je heen aan dit plan. Na het afronden evalueer je de uitkomsten en leer je daarvan voor het maken van je volgende plan.


Aanbod

Wat bieden wij?
  • Een goed salaris (range: tussen €3350,00 en €4250,00 op basis van ervaring) met vakantiegeld en 25 vakantiedagen obv fulltime;
  • Een goede laptop en werk telefoon, of tegemoetkoming voor het gebruik van je eigen telefoon;
  • Een persoonlijk budget voor lunches, koffietjes en drankjes met klanten en collega’s;
  • Alles wat je nodig hebt om binnen redelijke perken mobiel te zijn. OV-Abonnement of een auto van de zaak in overleg;
  • Flexibiliteit en autonomie. Zolang jij jouw werk goed doet, bepaal jij zelf grotendeels waar en wanneer jij je werk doet. Op één van onze gezellige vestigingen, op ons hoofdkantoor, thuis, op het terras of bij de klant;
  • Een dynamische jaarkalender waarin altijd iets is om naar uit te kijken. Een gezellige borrel op ons hoofdkantoor, een iconische kwartaalmeeting inclusief diner, een legendarisch captainweekend… We hebben het allemaal!
Wie zijn wij?
Jij komt te werken in een hecht, bevlogen, zeer gezellig en soms chaotisch HQ-team van 10 man sterk. Vanuit dit team verzorgen wij de contracten en contacten met klanten, partners en leveranciers, draaien de backoffice en voeren een telefonische kwaliteitscontrole op de donateurs. Daarnaast worden vanuit ons team de vestigingen, franchisenemers en freelancers aangestuurd van onze twee merken: Alpha Society en CEO Marketing.

Wij onderscheiden ons in de markt door een resultaatgerichte ‘salescultuur’ te combineren met een mensgerichte en transparante manier van werken en leidinggeven. Hierdoor mogen we trots zijn op buitengewoon loyale medewerkers, partners en klanten. Niet onbelangrijk: onze borrels en evenementen hebben een iconische status verworven: daar móet je bij zijn!

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw motivatie en CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

P.S.
We hebben geen tafeltennistafel maar wél een dartbord. Deal with it! ;)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in