+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medewerker Klantenservice | Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeamQ14

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Dit mediabedrijf in het onderwijs zoekt een Medewerker Klantenservice die graag met mensen werkt. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor klanten en helpt hen met vragen over lesmaterialen en bestellingen. In deze functie is het belangrijk dat je goed kunt praten en schrijven. Je werkt in een team en zorgt dat klanten altijd vriendelijk en snel geholpen worden. Dit is een kans om bij te dragen aan beter onderwijs door te zorgen dat iedereen de juiste materialen krijgt. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig, en klaar om een belangrijke rol te spelen binnen een dynamisch team? Een fullservice mediabedrijf in het onderwijs, is op zoek naar een enthousiaste Medewerker Klantenservice voor 32-40 uur per week. Word het eerste aanspreekpunt voor de klanten en help hen met alles van lesmaterialen tot bestelprocessen.


Dit bedrijf is een vooraanstaand fullservice mediabedrijf dat zich met hart en ziel inzet voor het onderwijs. Met een breed scala aan activiteiten, waaronder media & campagnes, educatieve communicatie, het Onderwijs Service Centrum, en onze gespecialiseerde webshops Educatheek en Schoolmaterialen, maken wij het verschil in de educatieve sector. Onze missie is om onderwijsinstellingen, leerkrachten en studenten te voorzien van de beste educatieve materialen en diensten, waardoor het onderwijs in Nederland naar een hoger niveau wordt getild.

Als Medewerker Klantenservice ben je het hart van onze interactie met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van onze webshops en opdrachtgevers, en speelt een cruciale rol in het bieden van een uitstekende klantenservice. Met een werkweek van 32-40 uur sta je klaar om klanten te ondersteunen met hun vragen, zowel telefonisch als via e-mail. Jouw doel? Een servicegerichte, efficiënte en vriendelijke ervaring bieden aan iedere klant die contact opneemt.

Jouw Taken

  • Klantcontact: Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken en e-mails, waarbij je vragen over lesmaterialen, bestellingen en het plaatsingsproces behandelt.
  • Probleemoplossing: Je lost niet alleen directe vragen van klanten op, maar denkt ook mee over hoe soortgelijke vragen in de toekomst voorkomen kunnen worden.
  • Interne Communicatie: Indien nodig zet je vragen intern door naar relevante collega’s, om zo te zorgen voor een snelle en effectieve afhandeling.
  • Administratieve Ondersteuning: Je biedt ondersteuning bij administratieve taken gerelateerd aan klantenserviceprocessen, waarbij je zorg draagt voor een accurate verwerking van klantgegevens en bestellingen.


Gevraagd

  • Afgeronde MBO opleiding

  • Je bent iemand die oplossingsgericht werkt

  • Je hebt sterkte communicatieskills

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar



Aanbod

Een prima salaris!

Als Medewerker Klantenservice verdien je tussen €2500 en €3200 bruto per maand, op basis van je ervaring.

Zelfstandig en veelzijdige baan

Als Medewerker Klantenservice werk jij zelfstandig. De werkzaamheden zijn veelzijdig en de tijd vliegt voorbij!

Doorgroeimogelijkheden

Een baan binnen een fullservice mediabedrijf waarin je kan doorgroeien.

Een hecht en jong team

Dit is een hechte familie. Je komt te werken in een team van 7 collega's.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in