+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medewerker klantenservice Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,64 p/u

Vacature in het kort

Elke dag praat je met klanten en help je hen. Dit is jouw kans om te werken en leren bij de Kamer van Koophandel. Je krijgt een goed salaris en reiskosten worden vergoed. Je werkt in een team met verschillende mensen, jong en oud. Samen maken jullie het werk leuk. Je krijgt een training en hulp van een collega. Ook is er een kans op salarisverhoging. Je hoeft niet alles al te weten, je leert terwijl je werkt. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Elke dag staat in het teken van klantcontact! Word jij hier happy van? Kan je starten op 10 mei? Dan is dit jouw baan! Met deze baan kan je een kijkje in de keuken nemen in de wereld van de ondernemers. Een top salaris van€ 16,64,is wat alles compleet maakt!

Wat bieden wij jou
  • Een goed uurloon van €16,64 bruto
  • Een opdracht van 3 maanden met zicht op verlenging
  • Werken in hartje Utrecht
  • Opleiding tot gediplomeerd KCC-medewerker!
  • Werken bij Kamer Van Koophandel!
  • Volledige vergoeding van je OV kosten!
Wie ben jij

Staan klantvriendelijkheid en service bij jou bovenaan? Ben jij het, wie we zoeken, als Klantcontact medewerker?
Je hebt dan ook al ergens werkervaring opgedaan met klantcontact. Dat kan telefonisch zijn, maar ook face tot face, bijvoorbeeld in de horeca of retail. Jij weet hoe je iemand deskundig te woord staat en de vraag achter de vraag kunt achterhalen.
Ten slotte:

  • Kun je per 10 mei starten;
  • Vrijdag is één van je vaste werkdagen;
  • Beschik je over minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
  • Kun je minimaal 20 uur per week werken, dus 2,5 dag;
  • Kun je de eerste 4 weken, een training volgen. De training zal op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn. De training is in Utrecht;
  • Houd jij van bellen! 10 telefoontjes per uur in het Nederlands en Engels? Geen probleem!
Wat ga je doen

Jij gaat aan het werk op het Service Center van Kamer van Koophandel. Met jouw collega's sta jij dagelijks ondernemers te woord.
Dit kunnen startende ondernemers zijn, maar ook ondernemers die al jaren in het vak zitten. Het zijn verschillende vragen over de producten en diensten van Kamer van Koophandel neem jij in behandeling.
Denk aan vragen over inschrijven, uitschrijven en het wijzigen van gegevens. Heeft iemand een uittreksel van de inschrijving in het Handelsregister nodig? Daar zorg jij voor! Vragen over facturen? Advies nodig over ondernemen? Ook dan bied jij een helpende hand.
Je logt de telefoontjes die je aanneemt in het systeem en je zorgt voor de relevante notities.
Je hoeft niet alles al te weten. Jij kunt rekenen op een opleiding tot Klantenservice medewerker en een interne training. Alle systemen krijg je uitgelegd en je krijgt een buddy zodat je ook tussendoor vragen kunt stellen. Ook ga je een cursus volgen over het Handelsregister. Heb je de eerste modules afgerond dan krijg je promotie én salarisverhoging!

Waar ga je werken

KVK is een publieke landelijke organisatie met een Service Center op de locaties Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam. Iedere dag zijn er ongeveer 1400 landelijke KVK medewerkers actief! Op de afdeling krijg jij een werkplek met twee schermen en een headset. Samen met je collega's maak jij er telkens weer een leuke dag van! Samen overleggen jullie over wat er speelt en hoe jullie de gesprekken ervaren. Je komt in een gemengd team. Jong, oud, fulltime medewerkers, parttime medewerkers. Sommige collega's werken al jaren als Klantcontact medewerker, voor anderen zijn de werkzaamheden helemaal nieuw. Jij gaat ongetwijfeld aansluiting vinden met het team!

Sollicitatie

Kom jij als Klantcontact medewerker het team van Kamer van Koophandel versterken? Reageer zo snel mogelijk jouw cv en motivatiebrief en dan nemen we contact met je op.

Op 24-04 is er een wervingsdag bij KVK in Utrecht.
Het maken van een korte test maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen? Stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in