+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

HR Medewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

In deze rol als HR medewerker bij ons inhouse team werk je nauw samen met flexwerkers in een distributiecentrum. Je bent hun vaste contactpersoon en zorgt dat ze zich gewaardeerd voelen. Je dag is nooit hetzelfde en je helpt met onboarding, begeleiding en meer. Je werkt in een team van vier en maakt veel contact op de werkvloer. We bieden kansen om te groeien en een Benefit Budget. Als je van mensen houdt en graag een verschil maakt, is dit de baan voor jou! Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als hr medewerker vanaf begin tot eind betrokken zijn bij de loopbaan van onze flexwerkers/talenten? Hou jij je hoofd koel in ‘the heat of the moment’ en ben jij een mensen-mens die gemakkelijk verbinding maakt? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons Randstad inhouse team bij het distributiecentrum van HEMA in Utrecht!

wat bieden wij jou
  • Wij bieden opleidingen en doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen
  • Benefit Budget van 12,347%
wie ben jij

Dit ben jij
Als je tot hier bent gekomen met lezen, dan ben je vast nog steeds enthousiast! Mooi, want het wordt alleen nog maar leuker! Bij Randstad Inhouse Services is geen dag hetzelfde en de ontwikkelingen in de wisselende arbeidsmarkt zorgen elke dag voor nieuwe uitdagingen. Als je van nature sociaal sterk bent, oplossingsgericht werkt en mensen echt het gevoel kan geven dat ze erbij horen, dan ben jij onze perfect match! Heb je ervaring met HR, recruitment of motivatie om dit je eigen te maken? Dan komen we graag met jou in contact!

  • Ben jij 32, 36 of 40 uur beschikbaar;
  • Heb jij bij voorkeur een afgeronde MBO 4 opleiding en aantoonbaar MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • Ben je een verbinder pur sang en enthousiast en gedreven om je deze functie eigen te maken;
  • Spreek je goed Nederlands en Engels?! Heel fijn, dit helpt jou in het contact met de internationale flextalenten;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto of je woont in de buurt zodat de fiets ook een optie is.
wat ga je doen

Als hr medewerker ben jij verantwoordelijk voor de binding & begeleiding van onze flexwerkers bij het distributiecentrum van HEMA in Utrecht. Denk hierbij aan het screenen van nieuwe flexkrachten, de onboarding, het voeren van verzuimgesprekken en beoordelingsgesprekken, verloning, contracten en alles wat hierbij komt kijken. Maar het belangrijkste is de verbinding zoeken met de flexwerkers zodat ze op de juiste plek zitten en plezier hebben in het werk dat ze doen! Zo loop je vaak even over de werkvloer om te polsen hoe het met iedereen gaat, want jij bent hun vaste contactpersoon én gids voor vragen in hun loopbaan. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

  • het onboarden van nieuw talent, zowel online als offline op een laagdrempelige manier, jij zorgt voor een warm welkom en een gespreid bedje;
  • binden en begeleiding van deze productie- en logistieke toppers, wij zorgen voor extra werkgeluk. Dit doen we doormiddel van het voeren van ontwikkelgesprekken, opleiden, successen vieren en persoonlijke aandacht;
  • jij bent goed in gesprek met je flexwerkers over (frequent) ziekteverzuim en begeleid hen eventueel bij re-integratie;
  • je bent samen met je collega hét gezicht en aanspreekpunt vanuit Randstad voor onze flexwerkers en je zorgt dat je niet alleen op locatie, maar ook telefonisch en via de mail goed bereikbaar bent voor bijvoorbeeld vragen over loonstroken of anders.
waar ga je werken

Je werkt samen met met vier ervaren collega’s. Je hebt afwisselend en dynamisch werk. Vanachter je bureau krijg je lang niet al je werk gedaan dus je maakt regelmatig een rondje over de werkvloer. Hier spreek je logistieke medewerkers zoveel mogelijk ter plekke; iedereen weet jou te vinden en met je flexwerkers voer je de gesprekken over onder andere ontwikkeling, werkgeluk en verzuim. Dit alles met één heel concreet doel: een 8+ voor alle betrokkenen! In deze rol werk je nauw samen met onze recruitment- en administratie afdeling of collega’s uit het rayon en andere onderdelen binnen Randstad. Er is altijd een collega aanwezig die je kan ondersteunen!

sollicitatie

Zie jij jezelf al aan het werk als hr medewerker, waarbij je samen met je collega’s accountspecialisten aan het roer staat bij onze klant HEMA? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in