+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Nachtdiensten als IT servicedesk medewerker, DHL in Utrecht! Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.400 - € 3.200 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij DHL in Utrecht zoeken we een IT servicedesk specialist die graag 's avonds en 's nachts werkt. Je helpt met IT-vragen en bent goed in problemen oplossen. Je werkt veel vanuit huis, dus weinig reistijd. Ook krijg je extra geld voor avondwerk. Je komt in een jong team en leert veel. We bieden een mooi salaris, reiskostenvergoeding en een sportbudget. Ook krijg je trainingen om te groeien in je werk. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Op zoek naar een toffe IT-job? Goed nieuws! Bij DHL in Utrecht hebben we een plekje vrij voor een IT servicedesk specialist. DHL zoekt iemand die graag 's avonds en 's nachts de handen uit de mouwen steekt om het team te versterken en IT-support te bieden.

Als IT servicedesk medewerker bij DHL in Utrecht help je iedereen met hun IT-vragen. Jij bent de snelle probleemoplosser die in actie komt zodra er vragen binnenkomen via het ticketsysteem. Bellen schrikt jou niet af en je lost problemen snel en efficiënt op. Je komt terecht in een fris en jong team, en je wil graag meer leren! 

Hoe zien de avond- en nachtdiensten eruit?
Je zal avond- en nachtdiensten draaien. Uiteraard kun je dit grotendeels vanuit huis doen, zodat je niet te veel in de nacht hoeft te reizen. 'S Avonds regel en monitor jij zelfstandig de IT servicedesk.  Kom je er niet uit? Geen zorgen! Er is altijd iemand op standby om bij te springen indien nodig. Uiteraard zijn er goede toeslagen wanneer jij na 18:00 uur werkt. 

Wat kan je verwachten?

  • Vragen aannemen en oplossen via het ticketsysteem;
  • De voortgang van vragen volgen en eindgebruikers up-to-date houden over hun vraagstatus;
  • Vragen doorverwijzen naar de juiste collega's of afdelingen zodat de vraag opgelost kan worden;
  • Beheren en monitoren van data verwerking en gebruikersaccounts.

Hoe helpt YoungCapital NEXT jou met je talentontwikkeling? 
Heb je certificaten nodig? Die regelen we voor je. Wil je je soft skills verbeteren? Wij hebben de trainingen. Je staat er bij ons nooit alleen voor. Je krijgt een persoonlijke coach en toegang tot onze NEXT-community. We organiseren ook toffe kennissessies en netwerkborrels om je netwerk te vergroten. Alles om jouw carrièredoelen te bereiken. En natuurlijk zijn we er voor je bij de voorbereidingen van het sollicitatiegesprek en het doornemen van het contract, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt!


Wat wij bieden
  • Een mooi salaris tussen de € 2.400 en € 3.200 per maand excl. toeslagen (o.b.v. 40 uur en afhankelijk van je ervaring);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en 8,33% vakantiegeld;
  • Een sportbudget van €150,- per jaar;
  • Hard- en softskill trainingen en de mogelijkheid om certificaten te behalen;
  • Persoonlijke begeleiding van een Talentmanager;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject;
  • Netwerkborrels, kennissessies en een uitgebreid ICT-netwerk.
Wat wij vragen:
  • Minimaal een mbo-diploma; In de richting van IT;
  • Je hebt zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed onder de knie;
  • Je bent bekend met Windows en Office;
  • Je bent bereid avond- en nachtdiensten te draaien.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus MBO, HBOPlaatsUtrechtWerkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren)Salarisindicatie Tussen €2.585 en €3.200 Per maand Verantwoordelijk voorhet bieden van IT-support aan collega'sGepubliceerd op23-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Op zoek naar een toffe IT-job? Goed nieuws! Bij DHL in Utrecht hebben we een plekje vrij voor een IT servicedesk specialist. DHL zoekt iemand die graag 's avonds en 's nachts de handen uit de mouwen steekt om het team te versterken en IT-support te bieden.Als IT servicedesk medewerker bij DHL in Utrecht help je iedereen met hun IT-vragen. Jij bent de snelle probleemoplosser die in actie komt zodra er vragen binnenkomen via het ticketsysteem. Bellen schrikt jou niet af en je lost problemen snel en efficiënt op. Je komt terecht in een fris en jong team, en je wil graag meer leren! Hoe zien de avond- en nachtdiensten eruit?Je zal avond- en nachtdiensten draaien. Uiteraard kun je dit grotendeels vanuit huis doen, zodat je niet te veel in de nacht hoeft te reizen. 'S Avonds regel en monitor jij zelfstandig de IT servicedesk.  Kom je er niet uit? Geen zorgen! Er is altijd iemand op standby om bij te springen indien nodig. Uiteraard zijn er goede toeslagen wanneer jij na 18:00 uur werkt. Wat kan je verwachten?Vragen aannemen en oplossen via het ticketsysteem;De voortgang van vragen volgen en eindgebruikers up-to-date houden over hun vraagstatus;Vragen doorverwijzen naar de juiste collega's of afdelingen zodat de vraag opgelost kan worden;Beheren en monitoren van data verwerking en gebruikersaccounts.Hoe helpt YoungCapital NEXT jou met je talentontwikkeling? Heb je certificaten nodig? Die regelen we voor je. Wil je je soft skills verbeteren? Wij hebben de trainingen. Je staat er bij ons nooit alleen voor. Je krijgt een persoonlijke coach en toegang tot onze NEXT-community. We organiseren ook toffe kennissessies en netwerkborrels om je netwerk te vergroten. Alles om jouw carrièredoelen te bereiken. En natuurlijk zijn we er voor je bij de voorbereidingen van het sollicitatiegesprek en het doornemen van het contract, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt! Wat wij bieden Een mooi salaris tussen de € 2.400 en € 3.200 per maand excl. toeslagen (o.b.v. 40 uur en afhankelijk van je ervaring);Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en 8,33% vakantiegeld;Een sportbudget van €150,- per jaar;Hard- en softskill trainingen en de mogelijkheid om certificaten te behalen;Persoonlijke begeleiding van een Talentmanager;Een op maat gemaakt inwerktraject;Netwerkborrels, kennissessies en een uitgebreid ICT-netwerk. Wat wij vragen: Minimaal een mbo-diploma; In de richting van IT;Je hebt zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed onder de knie;Je bent bekend met Windows en Office;Je bent bereid avond- en nachtdiensten te draaien. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in