+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.

HR Business Partner/Manager bij Ford Nederland B.V Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rvdb

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rvdb

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Zoek je een stevige HR business partner rol bij een innovatieve A-merk multinational, waarbij je naast je eigen HR advieswerk, ook in het MT zit, de MD adviseert en een HR Officer plus 3 andere office disciplines aanstuurt? Heb je in een internationale matrixorganisatie gewerkt en ervaring opgedaan met leidinggeven en change management? En wil je volledig elektrisch rijden in 2030 mede mogelijk te maken? Reageer dan snel op deze HR Manager baan bij Ford Nederland!



Gevraagd

  • Bachelors of Masters-diploma + ca. 5-8 jaar brede HR werkervaring, waarvan minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring;
  • Ervaring in een internationale, commerciële matrixorganisatie en ervaring met organisatie- en cultuurveranderingen, als MT-lid en gesprekspartner van de OR;
  • Enthousiasmerende selfstarter met helicopterview, inventiviteit en pragmatische aanpak, uitstekende analytische en people management skills;
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaarheid, vloeiend Engels en Nederlands, up-to-date HR kennis en ruime ervaring met Nederlands arbeidsrecht.
  • Affiniteit met automotive, marketing/sales professionals, diverse HR systemen en brede interesse voor de verschillende vakgebieden die je gaat aansturen. 


Bedrijfsomschrijving

De iconische Ford Motor Company heeft niet alleen geschiedenis geschreven als het eerste en grootste Amerikaanse autobedrijf dat de auto betaalbaar maakte voor de gewone burger, maar is ook vastbesloten om de toekomst vorm te geven door als eerste elektrisch rijden betaalbaar te maken in de komende jaren. Ondanks de enorme groei tot de 186.000 medewerkers wereldwijd, is het familiegevoel en de innovatiekracht nog net zo sterk als 120 jaar geleden toen de wereldberoemde Model T de markt veroverde.

In 2030 zullen alle Ford personenauto’s in Europa elektrisch zijn. Hun fabriek voor elektrische auto’s (naast het Europese hoofdkantoor) in Keulen, maakt deel uit van de 50 miljard dollar die ze wereldwijd in elektrificatie investeren. Daarnaast liggen ze op koers om in 2035 CO-2 neutraliteit te realiseren voor alle activiteiten in Europa.

In Nederland werken zo’n 120 betrokken medewerkers in hun marketing & sales kantoor in Amstelveen, dat recent is gewijzigd van een wholesaler naar een retail/agentuurmodel. Jouw ervaring in een internationale matrixorganisatie, je leidinggevende ervaring en je enthousiaste can-do aanpak voegen veel toe aan deze omgeving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in