+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Recruiter Zorg * Iedereen Optimaal Werkgeluk * Groeifunctie (32-40 uur) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Recruiter; van strategie naar operatie! Het eerste contact dat nieuwe collega’s hebben met deze organisatie, hebben zij met jou! Groei staat centraal binnen deze organisatie! In je functie als hands-on Recruiter &Talent Acquisition Specialist, draag je zichtbaar bij aan deze groei. Je krijgt duidelijke doelstellingen en hebt alle ruimte om jouw ervaring en creativiteit in te zetten om deze functie vorm te geven. Je staat dicht bij de operatie/ commercie, bent de sparringpartner voor management en zorgt ervoor dat de groei gerealiseerd wordt door de juiste persoon voor de juiste functie te werven! Je richt je in jouw werving op ervaren professionals in de zorgbranche. Je werkt veel met online tools (jobboards en  social media/ netwerken) om de juiste kandidaten te werven. Jouw communicatie pas je aan, aan deze doelgroep van zorg - professionals. Je bent een mensenmens, weet als geen ander de ‘beweeg-motivatie’ van de kandidaat te achterhalen en daarop in te spelen. Kortom: geen functie waarbij je vanachter je bureau ‘plannen’ maakt, maar een rol waarbij je als Recruiter Zorg continue in gesprek bent ! Je maakt gebruik van alle nieuwe technologieën en kunt sparren met je collega’s Recruiter die op de andere locaties in Nederland werkzaam zijn. Daarnaast werk je samen met andere specialisten die hun expertise op het gebied van communicatie/ techniek en online marketing ook graag met je delen. Wil jij het verschil maken? Als Recruiter draag jij jouw steen bij aan het optimaliseren van ieders ‘Werkgeluk’ in de Zorg branche.
 

Gevraagd

Recruiter Zorg; persoonlijkheid is het allerbelangrijkste: een enthousiaste, vrolijke, communicatief vaardige collega die proactief en vak volwassen is, visie heeft, commerciële doelstellingen ziet om behaald te worden en  out of de box kan denken. Uren vergaderen over de juiste strategie,  is niet aan jou besteed. Je bent een Recruiter – Talent Acquision Specialist,  die graag bijdraagt aan het behalen van de groeidoelstellingen!  Daarbij voel je je thuis in een snelgroeiende organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen. Je denkt breder dan jouw vakgebied en hebt een ondernemersinstelling. Je hebt passie voor het Recruiter vak, een HBO werk – en denkniveau en minimaal een jaar ervaring opgebouwd in arbeidsbemiddeling. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als intercedente en wil graag de stap maken naar een Zorg- organisatie.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een mooie vaste baan als Recruiter Zorg in een gezellig team. Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met deze ambitieuze. mensgerichte organisatie. Omdat het teamgevoel sterk is in de gehele organisatie, werkt iedere collega vooral vanuit kantoor. Iedereen vindt het te belangrijk om samen de leuke en soms ook de minder leuke dingen met elkaar te delen. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in een mooi kantoorpand in Den Haag, dat goed bereikbaar is per openbaar vervoer. Jouw werk heeft grote impact. Je hebt veel bewegingsvrijheid om invulling aan je rol te geven. Er wordt een passend salaris geboden van circa E 2.250,- tot E 2.550,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Tevens biedt de organisatie goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een sport abonnement, opleidingen & trainingen en een ‘persoonlijk bonussysteem’. De organisatie groeit hard, waardoor er ook verschillende mogelijkheden zijn om mee te groeien met de organisatie. Bij gebleken geschiktheid, ontvang je een vast contract, direct bij de organisatie zelf. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject.
 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is ‘jong’ en een van de snelst groeiende spelers in de mensgerichte, dienstverlenende zorgbranche. Er wordt hard gewerkt om met het team (van graduates tot professionals) de beoogde commerciële doelstellingen te bereiken. De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als: mensgericht, commercieel, bewegend, ondernemend, direct, nuchter, hands-on en ‘getting-things-done’.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in