+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Klantenservice medewerker DHL Express Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DHL Express (Netherlands)

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,89 - € 19,37 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij DHL Express help je klanten met hun vragen over de snelle levering van pakketjes. Je werkt in het klantenserviceteam en gebruikt zowel je Engelse als Nederlandse taalvaardigheden. Je lost problemen op en zorgt dat klanten tevreden zijn. Je krijgt de kans om te groeien en het beste uit jezelf te halen. Er is een uitgebreide training en je kunt deelnemen aan projecten over verschillende onderwerpen. Plus, je hebt de mogelijkheid om thuis te werken. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Om ervoor te zorgen dat belangrijke pakketjes altijd op tijd aankomen, biedt DHL de Express optie aan. Je bent dan namelijk verzekerd van de snelste levertijd! Als mensen vragen hebben over de Express-dienst, is er gelukkig altijd de klantenservice nog. Als medewerker op deze afdeling ga jij mensen helpen met hun vragen, zowel in het Engels als in het Nederlands (deze talen spreek jij dan ook vloeiend). Kan jij er echt van genieten als je problemen kan oplossen voor mensen? Dan zit je helemaal goed bij DHL! Want hier krijg je volop de ruimte om iedere dag weer het beste uit jezelf te halen en te groeien als klantenservice medewerker. Lees snel verder om meer te weten te komen! 

Uitzendbureau Manpower is voor DHL Express in Arnhem op zoek naar meerdere klantenservice medewerkers.

Hou er rekening mee dat wanneer je mag starten bij DHL Express, dat je drie dagen training krijgt op locatie in Amersfoort. Uiteraard tegen een vergoeding.

Jij gaat aan de slag bij de customer service van DHL. Afhankelijk van waar ruimte is en waar jouw kwaliteiten liggen, zal dat zijn bij de front- of de backline. Om een beeld te krijgen van de verschillende teams, geven we je een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden.

Bij de frontline komen klanten terecht als zij DHL mailen of bellen. Jij bent het eerste aanspreekpunt en geeft antwoord op alle vragen die direct op te lossen zijn. Daarbij verstrek je informatie, stel je dossiers op en speel je in op verkoopsignalen. Krijg je een vraag waar je misschien niet meteen een antwoord op hebt? Dan zet je het dossier door naar de backline.

De dossiers die bij de backline terecht komen, bestaan uit klantvragen die niet direct op te lossen zijn. Het werk bij de klantenservice lijkt erg op dat van de frontline, maar is gericht op wat meer ingewikkelde vragen, problemen en klachten. Als klantenservicemedewerker voorkom jij escalaties en werk je mee aan een ‘first time resolution rate’. En of dat nou bij de front- of de backline is, jij zorgt er in elk geval voor dat elke klant zich gehoord en geholpen voelt en dat alle dossiers opgelost en afgerond kunnen worden.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 14,89 tot € 19,37 per uur. Heb je werkervaring? Dan kan je brutosalaris oplopen tot € 19,37,- per uur
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer of volledige ov vergoeding tot 40 kilometer enkele reis
  • Uitzendcontract via Manpower met op termijn kans op overname door DHL
  • Parttime of fulltime baan van 32 tot 40 uur per week
  • Thuiswerkmogelijkheden (met in elk geval twee verplichte kantoordagen, volledig thuiswerken is niet mogelijk)
  • Gratis toegang tot Manpower Academy, het e-learningplatform van Manpower
  • Een werkgever die ontwikkeling en doorgroeien stimuleert 
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan projecten over duurzaamheid, kwaliteitsverbetering en diverse onderwerpen
  • Reiskostenvergoeding volgens cao DHL
  • Pensioenopbouw via Manpower 


Gevraagd

  • Minstens mbo werk- en denkniveau
  • Minimaal één jaar ervaring als medewerker klantcontact, klantenservice medewerker, callcenter medewerker of vergelijkbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, omdat er in beide talen wordt gecommuniceerd met klanten
  • Beschikbaarheid van minstens 32 uur per week
Kun jij niet wachten om als klantenservicemedewerker aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op en wie weet kun je binnenkort al aan de slag.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

De gele busjes van DHL heb je vast wel voorbij zien komen. Deze gaan namelijk het hele land door om pakketjes te bezorgen. Als één van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld krijgt het bedrijf met best wat vragen te maken. Deze komen dan bijvoorbeeld bij de klantenservice in Arnhem terecht. Jij gaat hier aan de slag om mensen te helpen. Ondertussen leer je een hoop over gesprekstechnieken, bijvoorbeeld door de regelmatige trainingen en coaching sessies. Zo kun je jezelf verder ontwikkelen en misschien wel doorgroeien binnen DHL, er zijn namelijk mogelijkheden genoeg! 

Werktijden
In deze parttime of fulltime functie werk je 32 tot 40 uur per week. Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Indien gewenst is het mogelijk om volgens een vast rooster te werken. Je werkt deels thuis en deels vanuit kantoor. Daarbij zijn er in elk geval twee verplichte kantoordagen, deze zijn in afstemming met het team bepaald.

Let op: voor aanvang volg je een training waarin je volledig klaargestoomd wordt voor deze functie. Je dient hiervoor fulltime aanwezig te zijn op het kantoor in Arnhem. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in