+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Best.
Laad meer vacatures

Service desk gebouw beheer medewerker Best

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.100 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je samen met een team om vastgoed goed te beheren. Je lost verschillende problemen op en zorgt dat alles goed loopt. Je helpt mensen met technische problemen en zorgt dat deze snel opgelost worden. Het is belangrijk dat je goed kunt plannen en met anderen kunt praten. Je kunt gedeeltelijk thuis werken en krijgt geld voor de kilometers die je maakt. Ook kun je op vrijdag vroeger stoppen met werken. Je hebt veel kans om te groeien in je werk. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Jij weet wel dat er bij het juist beheren van vastgoed meer komt kijken dan een likje verf. En dat er hiervoor gespecialiseerde bedrijven die dat als specialisme hebben. Jou lijkt het leuk om daar onderdeel van uit te maken. In een team van een kleine 20 mensen zorg jij er samen met je collega's voor dat het vastgoed op een juiste manier beheerd wordt. Denk daarbij aan het gepland onderhoud, onverwachte gebeurtenissen en de daarbij behorende financiën. Onverwachte problemen worden opgelost en gepland onderhoud word goed uitgevoerd. Jij gaat je bezighouden met de onverwachte gebeurtenissen. Lekker afwisselend ook!

Jij houd van de uitdaging om mensen te helpen met hun technische storing. Geen enkele storing is het zelfde. Jij zorgt ervoor dat de storing opgelost word is samenwerking met je servicepartners die op locatie het werk uitvoeren. Jij regelt het!

Jij snapt wel dat je voor deze rol goed moet kunnen plannen en organiseren. Dat is het allerbelangrijkste! Jij zorgt ervoor dat zowel de klant alsook de service partner goed geholpen worden met het proces. Beide partijen zijn belangrijk in deze! Dus een goede communicatie is essentieel! Je werk is ook prettiger en makkelijker als je affiniteit met techniek hebt.

Natuurlijk wordt deze functie goed betaald. Jij kan een salaris tussen de 2750 en 3100 bruto per maand verwachten. Daar hoef je maar 38.5 uur voor te werken. Op vrijdagmiddag mag jij om 15:30uur al weekend gaan vieren! Er zijn opties tot gedeeltelijk thuis werken en voor je kilometers die je maakt krijg je 23 cent per kilometer. 27 dagen per jaar hoeft je trouwens niet te werken en ook je pensioen is netjes geregeld. Doorgroeimogelijkheden naar Technisch manager word gestimuleerd. In dit bedrijf word veel aandacht besteed aan persoonlijke groei!

Wij snappen best dat deze baan jou leuk lijkt. Dus klim in dat toetsenbord en stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. onder vermelding Service desk gebouw beheer medewerker. Wil je wat meer info? Stuur dan even een appje naar Barrie. Dat kan op 0618479746.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in