+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

HR Support (parttime) in omgeving Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Riho International

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ontdek jouw toekomst als HR Supporter bij RIHO!

Ben jij op zoek naar een boeiende en gewaardeerde rol binnen HR, waarin je jouw administratieve en communicatieve vaardigheden kunt benutten? Heb je ervaring in HR binnen het MKB en ben je bekend met alle aspecten van HR-ondersteunende taken? Dan bieden wij jou de kans om het kloppende hart te worden van een enthousiast bedrijf!

Wat ga je doen?

De HR-functie is recentelijk toegevoegd aan onze organisatie en heeft de afgelopen maanden een sterke groei doorgemaakt, waarbij het enorm gewaardeerd wordt. Het is nu tijd voor een vaste plek in onze organisatie. Daarom zoeken we iemand die ons HR-huis kan bewaken en helpen verstevigen.

1. Alles op rolletjes!

Jij zorgt ervoor dat de salarissen op tijd worden betaald, dat de verlof- en verzuimregistratie correct is en dat alle gegevens van medewerkers volledig en nauwkeurig worden vastgelegd. Hiervoor maak je gebruik van diverse systemen waarvoor jij verantwoordelijk bent.

2. Stevig fundament

Je bewaakt en onderhoudt de HR-procedures en checklists om ervoor te zorgen dat ze up-to-date blijven. Het bedrijfsreglement is een levend document dat je actueel houdt en handhaaft. In plaats van geruchten te verspreiden, deel je actief nieuws en voorzie je iedereen van duidelijke en tijdige HR-updates. Het functie- en salarishuis biedt ook een leidraad voor jouw adviezen aan het management en leidinggevenden.

3. Blijf in contact

Met flair onderhoud je de interne relaties en net zo enthousiast regel je zaken en los je problemen op met externe contacten, zoals verzekeraars, UWV, juridische adviseurs, arbodiensten, wervingsbureaus en accountants.

Jouw rol gaat verder!

Bij RIHO staat de mens centraal in ons bedrijf. Zonder de juiste mensen kunnen we onze doelen niet bereiken. Hierin speelt HR een cruciale rol - als de olie tussen de tandwielen, vanuit een stevige basis. Maar naast die basis is er ook ruimte voor een gezonde dosis lef en plezier. Ben jij een proactieve duizendpoot met een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel? Durf jij zelfstandig op HR-gebied te opereren en problemen aan te pakken? Heb je een passie voor communicatie, samenwerking en oog voor detail en pragmatisme? Dan nodigen we je van harte uit om het hart van onze organisatie te worden.

Gevraagd

Wat verwachten wij van jou?

- Minimaal MBO werk- en denkniveau.
- Ervaring met HR-administratie.
- Een groot leervermogen en gezonde nieuwsgierigheid.
- Een proactieve, gestructureerde duizendpoot met flair.
- Voldoende beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

Wat bieden wij?

- Een gevarieerde functie binnen een groeiend MKB-bedrijf.
- Grote verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
- Een grondige inwerkperiode.
- Diversiteit aan taken.
- Een familiale werksfeer met een luisterend oor.
- Een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen.
- Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Deze kans mag je niet laten liggen.
Een gedreven en enthousiaste groep staat klaar om je op te nemen in de RIHO-familie. Solliciteer nu en zet de volgende stap in je carrière!

Waar en met wie ga je dan werken?

RIHO heeft een passie voor sanitair, wat duidelijk te zien is in onze eigentijdse ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubelen met verrassend design. Met meer dan 40 jaar ervaring mogen we onszelf met recht badkamerspecialist noemen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg, Nederland, waar je samenwerkt met 35 collega's.

Spreekt dit je aan?
Als dit jouw profiel is, nodigen we je van harte uit om deel uit te maken van ons dynamische team bij RIHO en gezamenlijk nieuwe hoogten te bereiken in jouw carrière en onze ambitie. Stuur dan je motivatie en cv naar Fedra van der Kroon (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), afdeling HR. Of bel me gerust 06-22 55 67 47.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in