+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Support engineer - Expert Desk Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Simac

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen
Als Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met IT gerelateerde vragen of problemen. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning aan onze klanten in de Retail sector en werkt nauw samen met oplosteams en onze klanten om problemen op te lossen en technische oplossingen te bieden voor alle soorten winkelapparatuur, zoals kassa's, betaalterminals, scanners en andere hardware en software. Snel schakelen is hierbij belangrijk, want wij willen onze klanten zo snel mogelijk weer op weg helpen.
Wat je precies gaat doen:
  • Het bieden van technische ondersteuning aan klanten via telefoon, e-mail of ons ticket-systeem
  • Het uitvoeren van preventief onderhoud aan de winkelapparatuur en-software apparatuur van klanten
  • Het bijhouden van documentatie over klantproblemen en oplossingen, evenals het communiceren van nieuwe oplossingen naar andere teams binnen Simac

Dit ben jij
  • Je bent sociaal en klantgericht
  • Je hebt kennis en/of affiniteit met IT
  • Je kunt snel schakelen en werkt goed onder druk
  • Je bent bereid om avonden en in het weekend te werken
  • Teamspeler met een proactieve instelling
  • Klantgericht en servicegericht

Dit krijg je ervoor terug

Een gezellig team van collega's
Bij Simac ITNL vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen op hun werkplek. We hebben een open en informele bedrijfscultuur waarin we samenwerken en elkaar helpen. We organiseren regelmatig sociale activiteiten, zoals vrijdagmiddagborrels en teambuildinguitjes, om de teamspirit te bevorderen.

Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
Bij Simac ITNL streven we ernaar om onze medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei. We bieden diverse opleidings-en trainingsmogelijkheden aan, zoals certificeringstrajecten en cursussen. Bovendien zijn er binnen ons bedrijf voldoende kansen om door te groeien en je carriére verder te ontwikkelen.

Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
Bij Simac IT NL begrijpen we dat een goede werk-privé balans belangrijk is voor onze medewerkers. Daarom bieden we flexibele werktijden aan en is het mogelijk om deels vanuit huis te werken.

En uiteraard een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden!

Alles kan!
Veel Simac'ers zijn ooit op de Expert Desk begonnen, nu zijn ze engineer of accountmanager. Dat is het mooie aan Simac: je kunt echt alle kanten op. Daar faciliteren we je ook in. Je mag helemaal in jouw tempo leren.


Zin om als Support Engineer te starten bij de Simac Expert Desk?

Simac ITNL is officieel erkend als een Great Place to Work. We zijn enorm blij met deze prestatie! De Trust Index, die de perceptie van medewerkers meet op het gebied van trots, vertrouwen en plezier, vormt de basis van deze erkenning. Van mei 2023 tot mei 2024 mag Simac ITNL zich dan ook met recht 'Great Place to Work' noemen.

Simac is Certified™! | Great Place To Work

Het Great Place to Work -certificaat krijgen betekent dat we officieel erkend worden als een geweldige werkplek waar onze medewerkers succesvol kunnen zijn. Het is als een stempel van goedkeuring die laat zien dat we als bedrijf voldoen aan hoge normen als het gaat om de ervaring die we onze medewerkers bieden, onze bedrijfscultuur en het vertrouwen dat er heerst.

Voor onze medewerkers betekent dit dat ze deel mogen uitmaken van een bedrijf waar ze graag werken en waar ze zich goed voelen. Het Great Place to Work-certificaat bevestigt dat we er alles aan doen om een omgeving te creëren waarin iedereen gewaardeerd wordt en waarin ieders stem telt. Het geeft onze medewerkers het vertrouwen dat ze eerlijk behandeld worden, dezelfde kansen krijgen als anderen en dat ze echt het beste uit zichzelf halen.

Laat zien dat je snel kunt beslissen en solliciteer nu! Heb je vragen over de functie? Stuur dan een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in