+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geleen.

Medewerker Service & Support Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,65 - € 15,74 p/u

Vacature in het kort

Wil je een baan die echt belangrijk is? Kom dan ons team in Geleen versterken als Medewerker Service & Support. Je krijgt de kans om in een levendig team te werken waar het helpen van klanten en plezier hebben in je werk heel belangrijk zijn. Elke dag start je met verse koffie en help je klanten met hun vragen en problemen. Je maakt klanten blij en bereikt je doelen. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook gratis parkeren en koffie of thee. Plus, je krijgt de kans om meer te leren met onze opleidingen. Je werk is ook flexibel, zodat het past bij je leven buiten het werk. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een functie die echt het verschil maakt? We groeien snel en daarom zijn we op zoek naar een Medewerker Service & Support voor 36 uur in Geleen. Je werkt in een dynamisch team waar klantgerichtheid en plezier in het werk voorop staan! Benieuwd hoe je dag eruit ziet? Als Medewerker Service & Support begin je met een vers kopje koffie. Daarna duik je in de wereld van onze klanten. Telefonisch of via andere kanalen los je vragen en problemen op, maar je doet meer dan dat. Jij ziet kansen en gaat proactief met klanten in gesprek om ze te helpen waar mogelijk. Aan het eind van de dag kijk je tevreden terug op je werk; je hebt klanten blij gemaakt, je doelen bereikt en je hebt je team geholpen. Je bent dol op klantcontact en hebt er plezier in de relatie met onze klanten te beheren en versterken. Je bent handig met computers en je kunt prima zelfstandig werken, maar je vindt het ook leuk om in een team te werken. Zie je jezelf al helemaal in deze functie? Mooi! Solliciteer dan snel op de functie Medewerker Service & Support en laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling op ons team bent! We kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Wij bieden:

Ben jij oplossingsgericht, klantvriendelijk en commercieel ingesteld? Dan ben jij wellicht onze ideale Medewerker Service & Support. In deze rol bij ons bedrijf in Geleen, werk je 36 uur per week. Jouw communicatieve vaardigheden en ervaring in relatiebeheer helpen je om moeiteloos in te spelen op de behoeften van onze klanten. Maar er is meer. Bij ons kun je niet alleen rekenen op een competitief salaris van €14.65 tot €15.74 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring, maar ook op eersteklas arbeidsvoorwaarden. Denk aan gratis parkeren en gratis koffie of thee om de dag goed te starten! Daarnaast bieden we je uitstekende opleidingsmogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Ons bedrijf hecht grote waarde aan de balans tussen werk en privé. Daarom bieden we je een flexibele werkomgeving waarin je je werk kunt combineren met je persoonlijke verplichtingen. Heb jij het in je om de beste support voor onze klanten te verlenen? Dan kijken we uit naar je sollicitatie.

Wij vragen:

Ben je servicegericht en houd je van werken in een dynamische omgeving? Dan zijn wij bij een bedrijf in Geleen op zoek naar jou! Als medewerker Service & Support speel je een centrale rol binnen ons bedrijf. Jouw sociale skills en de drive om problemen op te lossen, maken jou de ideale kandidaat. Dit zien we dan ook graag terug in je vakkundigheid en ervaring. Een greep uit de functie-eisen: • Je bent klantgericht en communicatief vaardig • Je hebt minimaal een MBO4-diploma in een relevante richting • Je hebt ervaring met het verlenen van telefonisch support in een technische omgeving • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift • Je bent stressbestendig en kunt goed zelfstandig werken Beschik jij over deze kwaliteiten en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan als medewerker Service & Support bij ons bedrijf in Geleen!

Waar ga je werken:

Wil je zorgen dat alles op rolletjes loopt in een dynamisch bedrijf in Geleen? Kom dan ons team versterken als Medewerker Service & Support. Met jouw bijdrage help je onze missie waar te maken: klanten op de eerste plek zetten. Je wordt deel van een gedreven team, waar samenwerken en een positieve vibe belangrijk zijn. Gun jezelf deze kans om impact te maken in een hecht team met een open werksfeer. Waar wacht je nog op? Jouw carrière start bij Een bedrijf in Geleen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in