+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Managementassistent directeur Concernzaken Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Provincie Noord-Holland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.996 - € 4.209 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als managementassistent bij de provincie Noord-Holland heb je een heel afwisselende baan. Je bent de rechterhand van de directeur en werkt veel samen met collega's en partners. Je beheert de agenda, organiseert meetings en bent het gezicht van de directie. Je werkt deels vanuit huis en deels op kantoor. Er is ruimte voor jouw inbreng en ontwikkeling. Je krijgt een goed salaris en opleidingsmogelijkheden. Ook reiskosten met ov worden vergoed. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als managementassistent bij de provincie Noord-Holland kun je rekenen op een superafwisselende baan. Je werkt uiteraard nauw samen met jouw directeur, maar hebt ook veel contact met collega’s en samenwerkingspartners. Dus ben jij een enthousiaste, betrouwbare managementassistent vol energie? Dan ben jij degene die we zoeken.


Jouw baan

Als managementassistent ben jij de rechterhand en dagelijks gesprekspartner van de directeur Concernzaken. Deze directie zorgt ervoor dat alle provinciemedewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Je beheert de – soms complexe – agenda van de directeur en beoordeelt welke verzoeken snel afgehandeld moeten worden of voorrang krijgen. Moet de directeur een actie binnen een bepaalde termijn uitvoeren? Dan zorg jij dat dit voor elkaar komt. Bovendien organiseer je (online) meetings en natuurlijk ben jij 1 van de gezichten van onze directie. Zo ben je eerste aanspreekpunt voor bezoekers en heb je regelmatig contact met andere managers uit onze organisatie en externe samenwerkingspartners.  

Jij en je collega-managementassistenten vormen samen 1 geheel. Jullie helpen en vervangen elkaar, zorgen dat de basis op orde is en werken eenduidig en soepel samen. Kortom, een veelzijdige, verantwoordelijke en afwisselende functie waarin je nauw betrokken bent bij vrijwel alles wat er in de directie gebeurt. Jouw exacte takenpakket vul je samen met de directeur in, maar uiteraard is voldoende ruimte voor jouw eigen inbreng.


Dit bieden wij
  • Een bruto jaarsalaris tussen € 35.950,79 en € 50.511,84 (schaal 7) op basis van 36 uur per week. Dit is inclusief het Individueel Keuze Budget van ongeveer 22% van je bruto maandsalaris, dat je onder meer kunt inruilen voor extra vrije dagen.
  • Een opleidingsbudget van € 5.000 per 5 jaar. Daarnaast zijn er andere opleidingsmogelijkheden, omdat wij jouw ontwikkeling belangrijk vinden.
  • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal.
  • Een goede pensioenregeling waaraan de provincie meebetaalt.
  • Een volledige vergoeding van woon-werkverkeer en dienstreizen bij gebruik van ov.
  • Een baan waarbij je samen met je collega’s bepaalt waar je werkt. Deels vanuit huis en deels op onze eigentijdse locatie in het centrum van Haarlem.
  • Een bureau, beeldscherm en andere voorzieningen, zodat je jouw thuiswerkplek goed kunt inrichten.

En dat is nog niet alles. Lees op  waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.


Hier ga jij werken

Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor bijna 3 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt alle ruimte om te kiezen welke kant je op wilt en om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget en de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.

De directie Concernzaken adviseert en ondersteunt het bestuur van de provincie en onze collega’s van de andere directies op allerlei gebieden. Denk aan dienstverlenende taken als de salarisadministratie en het onderhoud van panden. Daarnaast adviseren en ondersteunen de collega’s ons bestuur en de organisatie bij juridische, financiële en communicatieve zaken. Dat doen we met 8 sectoren die elk door een manager geleid worden. Samen met 5 managementassistenten vorm jij het secretariaat. Een club met frisse blikken die openstaat voor nieuwe ideeën. Jij en je collega’s denken graag mee over hoe we zaken slimmer kunnen aanpakken en het werk nóg leuker kunnen maken. Ook goed om te weten: je kunt een ruim opleidingsbudget inzetten voor je eigen ontwikkeling.


Dit ben jij
  • Je krijgt energie van plannen en organiseren, vooral als je daarmee het verschil maakt.
  • Je voelt goed aan hoe je het beste kunt inspelen op de behoefte van de directeur en denkt in oplossingen.
  • Je begrijpt welke krachten er kunnen spelen in een politiek-bestuurlijke organisatie en kunt daar goed mee omgaan.
  • Je bent integer
  • Je bewaart de rust en kunt goed schakelen in een hectische omgeving.

Verder heb je:

  • Mbo+-niveau.
  • Ervaring als managementondersteuner, -assistent of -secretaresse.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Kennis van of ervaring met automatiseringssystemen. Wij werken onder meer met Office 365, Verseon en iBabs, dus jij bent digitaal vaardig.
Word onze nieuwe collega

Reageer voor 5 mei 2024 via de solliciteer direct button. Wij ontvangen graag jouw reactie met een actueel cv en motivatiebrief t.a.v. Georgette van der Gugten, unit manager PSA. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Georgette 06 – 21 84 45 57. Vragen over de procedure? Stel ze aan onze collega’s van de Servicedesk Info Personeel, via 023 – 514 56 06.

Goed om te weten

  • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
  • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Gevraagd

Wil jij weten of je past op deze functie? Ga dan naar onze website om te zien wat wij van jou vragen!

Uren

36 uur
32-36
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in