+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.

Management Assistant & HR - Facility Sustainability Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Management Assistant Sustainability; een functie waarbij je HR werkzaamheden continu afwisselt met jouw rol als Management Assistant. Mede door deze gecombineerde baan en je persoonlijkheid, ben jij een uitstekend sparringpartner voor directie. Jij ziet en hoort veel meer, waardoor juiste stappen gezet kunnen worden. In je rol als Management Assistant support je de Algemeen Directeur en heb je een ‘gatekeeper-’ & ‘Signaal-functie’; agendabeheer, correspondentie, organiseren meetings en je bent aanwezig bij de directievergaderingen, Raad van  Commissaris- en Aandeelhoudersvergaderingen. Het komt ook voor dat je de andere twee directieleden assisteert, bijvoorbeeld bij het plannen van een afspraak. Jouw HR werkzaamheden zijn divers en gericht op in-, door- en uitstroom; personeelsdossiers, onboarding, salarismutaties, arbo, ziekteverzuim en arbeidscontracten. Als HR Officer, adviseer je en beantwoord je vragen van managers en medewerkers. Facility heeft ook jouw aandacht. Je kunt hierbij denken aan gesprekspartner van de verschillende leveranciers (schoonmaak, beveiliging, klimaatcontrole, etc.), gericht op kwaliteit van dienstverlening. Vanwege jouw brede rol, zal je regelmatig deelnemen aan verschillende multidisciplinaire organisatie brede projecten. Kortom een veelzijdige rol – Management Assistant, HR en Facility!
 

Gevraagd

Een functie waarbij echt geen dag hetzelfde is, dat past bij jou! Je wordt blij van het bieden van optimale support niet alleen aan de directeur, maar aan de gehele organisatie in een functie met een eigen takenpakket, waarbij je jouw verantwoordelijkheid neemt. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, mede door jouw sensitiviteit, open houding, energie, oprechtheid, goed luisterend vermogen en uitdrukkingsvaardigheden. Er wordt voornamelijk in het Nederlands gecommuniceerd. Het komt sporadisch voor dat je jouw Engelse talenkennis kan inzetten. Wanneer je jezelf omschrijft, noem je zeker de woorden: dienstverlenend, organisatorisch sterk en zorgvuldig. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Natuurlijk heb je goede computervaardigheden; kennis van MS Office. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in een professionele werkomgeving, waarbij winst maken niet het doel is, wel een groenere samenleving!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een vaste baan als Management Assistant/ HR waarbij jouw toegevoegde waarde goed zichtbaar is, binnen een bijzonder bedrijf. Kleinschalig qua omvang, maar groots qua impact en resultaten op het gebied van Duurzaamheid! Jouw rol doet er echt toe en je kunt verschil maken binnen deze energie(ke), hartelijke en gedreven organisatie. Zij is warm, mensgericht, professioneel en het spreekt voor zich dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Er wordt een marktconform salaris geboden van € 3.500,-- tot € 4.250,--, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast biedt de organisatie goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsomschrijving

Als Management Assistant Sustainability werk je voor een modern warmtebedrijf, gevestigd in een mooi pand in Noord - Amsterdam. Een klein bedrijf, maar groot als het gaat om impact en resultaten  op het gebied van duurzaamheid. Een zeer uitdagende, veranderende en ambitieuze werkomgeving. De cultuur kan het best omschreven worden als nuchter, professioneel, hartelijk, warm en mensgericht. Zij heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in