+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heeze.
Laad meer vacatures

Schilder Heeze

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Als ervaren schilder krijg je de kans om je talent te laten zien in Zuidoost-Brabant. Je werkt aan verschillende projecten, van woningen tot kantoren. We zoeken iemand die goed is in schilderen, behangen en spuiten. Goede communicatie is belangrijk. Je kunt rekenen op een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je gratis cursussen volgen om jezelf te verbeteren. Plus, je verdient punten voor leuke cadeaus en je bent welkom op onze leuke team evenementen. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als ervaren schilder krijg je de kans om je vaardigheden te tonen in de regio Zuidoost-Brabant! Binnen ons bedrijf voer je diverse schilder-, behang- en spuitwerkzaamheden uit, met projecten variërend van woningen tot kantoor- en bedrijfsgebouwen.


Ben jij het?

We zijn op zoek naar een schilder met minimaal 3 jaar ervaring, waarbij kennis van spuitwerk, glaszetten en behangen als een pluspunt wordt beschouwd. Goede communicatieve vaardigheden zijn vanzelfsprekend voor jou, zodat zowel de klant als je collega's op de hoogte zijn van jouw werkzaamheden. Het bezit van een rijbewijs B is zeer gewenst, omdat je zowel zelfstandig als in teamverband zult werken.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring stellen we een salaris vast conform de schilders-cao. Dit zal liggen tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen via een regeling naar eigen keuze en bij goed functioneren kun je snel uitkijken naar een vast contract. We willen dat je zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een geschikte opdrachtgever waar je met plezier kunt werken. Meerdere keren per jaar ben je van harte welkom om kosteloos bij ons een cursus te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je met elke werkdag punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met je Fabercollega's, uit naar jouw aanwezigheid op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber ga je als vakkracht aan de slag bij de meest interessante projecten in jouw omgeving! We zorgen ervoor dat je een werkplek vindt die perfect bij jou past, zodat je elke dag met plezier en vertrouwen naar je werk gaat. We zijn elke dag bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je je goed voelt op het werk. Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te verkennen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in