+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maasdijk.
Laad meer vacatures

HR Adviseur Maasdijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rekroet Werving & Selectie

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rekroet Werving & Selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR, waar geen dag hetzelfde is. Als Adviseur ben je de spil tussen medewerkers en de organisatie, met een focus op werving, verzuimbegeleiding, en HR-projecten. Je rol omvat ook administratieve taken, zoals salarisverwerking en contractbeheer. Jouw inzet draagt bij aan het welzijn van medewerkers door advies over arbobeleid en gezond werken. Een unieke kans om bij te dragen aan een groeiende organisatie, met flexibele werktijden. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Op onze HR afdeling is geen dag hetzelfde. Dit is zowel leuk als uitdagend. Samen met jouw HR collega’s ontferm jij jezelf over onderwerpen als werving & selectie, verzuimbegeleiding, HR projecten en het voeren van diverse gesprekken, waaronder voortgangsgesprekken. Ook administratieve HR taken, zoals het verwerken van salarismutaties en het controleren van contracten, is onderdeel van jouw takenpakket. Zorgen dat alles netjes klopt en in de systemen staat, daar maak jij een sport van. 

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers gehoord en goed geholpen worden. Je bent als Adviseur de directe schakel tussen onze medewerkers en de rest van de organisatie. Onze medewerkers kunnen bij jou en je HR collega’s terecht met al hun vragen. Tevens onderhoud je externe contacten met opleidingsinstanties, brancheorganisaties en andere partijen. Daarnaast adviseer je de organisatie over het te voeren arbobeleid en geef je diverse voorlichtingen aan medewerkers over o.a. veilig & gezond werken. In deze rol zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat het HR beleid goed uitgevoerd en continu verbeterd wordt. 

Wat zoeken wij in een HR Adviseur?

Wij zijn op zoek naar een ervaren HR Adviseur voor 24 uur per week die graag in een dynamische omgeving werkt en het leuk vindt om onderdeel te zijn van de dagelijkse operatie. Daarnaast krijg je energie van het bouwen aan een groeiende organisatie en het ontwikkelen van medewerkers. Omdat het overgrote deel van onze Chauffeurs op vrijdag weer thuis komt na hun rit, is het belangrijk dat je op vrijdag aanwezig kunt zijn. Overige dagen en uren zijn in overleg nader te bepalen.



Gevraagd

Iemand die de HR processen van A tot Z beheerst, stevig in zijn of haar schoenen staat en een gesprek niet uit de weg zal gaan. Je bent nauw betrokken bij personele vraagstukken en HR projecten. Je neemt initiatief en vindt het leuk om proactief bij te dragen / mee te denken over de inrichting en toekomst van onze organisatie. Je streeft naar een werkomgeving waarin collega’s op een zo plezierig mogelijke manier kunnen werken en het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat is namelijk wat wij belangrijk vinden!

Omdat jouw takenpakket zo divers is, is het belangrijk dat je gestructureerd kunt werken, goed kunt schakelen tussen diverse werkzaamheden en toch het overzicht bewaart.

Dit breng je mee:

  • Een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur HRM/P&A);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een adviserende HR-functie op tactisch/operationeel niveau;
  • Kennis van wet- en regelgeving, zoals arbeidsrecht, ontslagrecht en WIA-trajecten;
  • Op de hoogte van de laatste HR trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt;
  • Ervaring met personeelsinformatiesysteem AFAS Profit is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift.


Aanbod

  • Een passend salaris bij jouw ervaring en kwaliteiten. 22 verlofdagen, 3,5 ATV-dagen én een persoonlijk keuzebudget, naar wens in te wisselen voor bijvoorbeeld verlof, een cursus of salaris;
  • Flexibele werktijden. In overleg is er heel veel mogelijk;
  • Een leuke rol binnen een hecht HR team;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • En dat allemaal binnen een familiebedrijf, waar alles netjes voor je geregeld wordt!


Bedrijfsomschrijving

Staalduinen Logistics is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het transport en de logistiek van vloeistoffen, waarbij de focus hoofdzakelijk ligt op het gebied van smeermiddelen, vloeibare meststoffen en AdBlue. Onze missie is om een complete logistieke dienstverlener te zijn met een sterke focus op de totale ontzorging van onze klanten. De producten die wij vervoeren en opslaan, vragen om kwaliteit. Kwaliteit betekent voor ons maatwerk leveren, flexibel & efficiënt zijn en continue opzoek zijn naar de best passende oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Op een betrouwbare wijze nakomen wat we beloven, zit in ons DNA. Hiermee onderscheiden wij ons binnen onze branche. Dit alles doen wij met een team van 125 gemotiveerde medewerkers die dagelijks voor u klaar staan om de service te verlenen die u van ons verwacht én die wij van onszelf verwachten. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een nuchtere no-nonsense aanpak staan hierbij centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in