+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Customer Service Medewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van logistiek bij een toonaangevende speler die zich richt op bulktransport voor diverse industrieën. Als Customer Service Medewerker ben je de sleutel tot uitmuntende klantenservice. Je werkt in een team dat streeft naar operationele excellentie en veiligheid. Met jouw expertise in logistiek, van order tot factuur, en je talent voor probleemoplossing en analyse, draag je bij aan de ontwikkeling van slimme logistieke oplossingen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden. Het bedrijf hecht grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streeft ernaar samen met haar klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een efficiëntere toeleveringsketen. Met een wereldwijd netwerk van 42 eigen vestigingen in 23 landen en meer dan 1.700 werknemers, beschikken zij over meer dan 18.000 tankcontainers, 6.500 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en ongeveer 600 vrachtwagens.

Wat ga je doen?
Als Customer Service Medewerker ben je het belangrijkste aanspreekpunt voor je klanten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een groep (inter)nationale klanten en samen zorg je voor een uitstekende klantenservice. Vanaf het moment dat de klant een transportaanvraag stuurt, ben jij verantwoordelijk voor de acceptatie en uitvoering van de orders, inclusief alle benodigde administratie van order tot factuur en maatwerkdocumentatie. Je bent de logistiek specialist die alle vragen van je klanten beantwoordt, complimenten en klachten afhandelt, problemen oplost, nieuwe banen implementeert en financiële & operationele analyses uitvoert om continu te verbeteren.

Kortom: samen met je collega's van operations en commercie realiseer je creatieve logistieke oplossingen voor de klanten.

Gevraagd

In de wereld van de bulkchemicaliënlogistiek is geen dag hetzelfde en daarom is het belangrijk dat je elk moment goed kan schakelen. Je durft besluiten te nemen en gaat nauwkeurig te werk, dit doe je door goed te plannen en organiseren. Daarnaast pak je snel nieuwe dingen op en je bent flexibel ingesteld. Voor deze functie vragen wij bij voorkeur een hbo-diploma en je hebt enkele jaren ervaring in een dynamische en internationale omgeving. Verder beschik je over:
  • Bewezen track record in Customer Service binnen transport en/of logistiek;
  • Kennis van scheepvaart (deepsea) en douaneprotocollen is een grote pre;
  • Kennis van IT-Savvy;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.


Aanbod

Wij bieden jou een interessante functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid in een internationale en informele organisatie. Een kans om mee te groeien op een werkplek waar ze geloven in het geven van vertrouwen, verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid nemen. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.000,- bruto, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • 30(!) verlofdagen;
  • Pensioenregeling;
  • Flexibele werkregelingen;
  • 8% vakantiegeld.
Interesse?

Ben jij de Customer Service Medewerker die wij zoeken? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Wij vertellen je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in