+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

PMO Recruitment Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Delta Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.161 p/m

Vacature in het kort

Bij Delta Recruitment zoeken we een PMO voor onze resource manager en people managers. Je helpt met werving, selectie en onboarding van collega's. Ook werk je aan het resourcing proces. Je organiseert speed dates en ondersteunt ingeleende collega's tijdens hun opdracht. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen met een opleiding die bij jou past, helemaal op onze kosten. Een mooie kans om te groeien in je carrière. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving PMO Recruitment

Als portfolio management officer (PMO) ondersteun je onze resource manager en people managers bij de uitvoering van onze resource processen en bij de werving, selectie en onboarding van onze ingeleende collega's.
Als PMO onderhoud je samen met de resource manager contact met de decentraal portfoliomanagers en andere opdrachtgevers over hun resourcebehoefte. Samen coördineer je het halfjaarlijks proces voor de resourcing van de dedicated change teams, en de afhandeling van ad-hoc resource aanvragen. Je helpt aanvragers met het opstellen van vacatureteksten en organiseert de speed dates waarin opdrachtgevers en interne kandidaten onderzoeken of er een match is. Je maakt concrete procesafspraken met de aanvrager en met HR over de werving, selectie en onboarding van ingeleende collega's voor vacatures waarvoor geen interne kandidaat beschikbaar is. Tijdens hun inleenopdracht ben je het eerste aanspreekpunt voor de ingeleende collega's op het gebied van urenregistratie, contractuele zaken en benodigde faciliteiten. Samen met de resourcemanager werk de Visie op Inleen verder uit, en pak je de onderliggende activiteiten op. Je houdt overzicht op alle activiteiten en voorziet de resourcemanager en het MT CO van de juiste stuurinformatie.

Ben jij daarnaast ook op zoek naar mogelijkheden om aansluitende scholing te volgen? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Functie eisen PMO Recruitment
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol als PMO voor grotere programma’s of portfolio’s.
  • De PMO heeft een resultaatgerichte werkhouding en durft initiatief te nemen. Door zich op te stellen als verbinder binnen het veranderinitiatief, waarbij communicatie, klantgerichtheid, overtuigingskracht en toegankelijkheid belangrijke eigenschappen zijn, is de PMO in staat zich te bewegen als spin in het web waarbij samenwerken centraal staat en zijn rol actief in te vullen.
  • Met een flexibele werkhouding is de PMO in staat om de resource manager te ontzorgen en naast het vermogen om te signaleren, ook te handelen vanuit (gemandateerd) eigenaarschap en organisatiesensitiviteit.
  • Met een analytische blik, oog voor detail en gestructureerde manier van werken kan de PMO zich pragmatisch en nauwkeurig opstellen en is daarbij in staat om de resource manager en stakeholders te voorzien in de juiste (sturings)informatie.
  • De PMO is zelfredzaam, leergierig en in staat om in korte tijd de organisatie te leren kennen en zich te kunnen bewegen in de organisatie. De PMO kan snel de materie eigen maken en hoofd- en bijzaken onderscheiden.
  • De PMO beschikt over een bepaalde mate van affiniteit met (informatie) technologie en tooling, die binnen Stedin worden gebruikt en heeft enige kennis van de technische kant van verandering.
  • De PMO beschikt ook over kennis over de way of working van het Change Office en het portfolioproces.
  • Naast een goede beheersing van MS Office, is de PMO ook bekend met de basis van zowel projectmatig als Agile werken.

Het aanbod
Het is een functie voor 32-40 uur per week. Het is een deta-vast opdracht. Dat houdt in dat je het eerste jaar via Delta Recruitment werkt en daarna een dienstverband bij Stedin aangeboden krijgt. Er wordt deels op de Blaak in Rotterdam en deels vanuit huis gewerkt. Salarisschaal is C08 (min. € 4160,9 - max. € 5792,72)

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is Stedin in Rotterdam.

Welkom bij Delta Recruitment!
Bij ons staan educatie en de ontwikkeling van jou als kandidaat hoog in het vaandel. Wij willen je graag opleidingsmogelijkheden bieden zodat jij jezelf verder kan ontwikkelen en je werk met nóg meer passie kan uitvoeren. Samen kijken wij naar dé opleiding die bij jou past. Omdat wij graag willen investeren in jou als kandidaat, nemen wij de kosten geheel op rekening.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in