+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Student Recruiter: Commerciële Recruiter (Parttime) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Alle commerciële studenten opgelet! Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan naast jouw HBO studie. Wil je graag flexibel en hybride aan de slag? Word je gedreven door commercieel succes? We ontvangen graag jouw sollicitatie!

Voor wie ga je aan de slag?

Smart Talent BV is een recruitment bureau met ambitie. Wij bemiddelen Smart Talent in de volgende disciplines: Sales, Finance, HR, Marketing, ICT en Techniek in diverse branches. HBO/WO gerelateerde functies. Smart Flex BV is een flex/uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van banen op flexibele basis. MBO/HBO niveau in diverse functies. 

Onze missie; het beste recruitment bureau van Nederland zijn en blijven :) Onze passie; dagelijks met veel plezier het beste Smart Talent plaatsen bij onze opdrachtgevers. 

Wil jij meebouwen aan deze missie? We zijn aan het groeien en zijn daarom op zoek naar een slimme, initiatiefrijke en creatieve collega. Je werkt nauw samen in een klein en hecht team en zorgt ervoor dat het hart van de organisatie zeer soepel verloopt. Je doet altijd net even een stapje extra en zorgt ervoor dat er weinig aan je gevraagd hoeft te worden, omdat je het al geregeld hebt.

Je droombaan?

Werkzaamheden

  • Zoeken naar Talent via verschillende wervingskanalen & social media
  • Talenten benaderen en matchen op basis van diverse skills.
  • Telefonisch interviewen van Talenten om te inventariseren wat de wensen en behoeften zijn.
  • Mogelijk op termijn ondersteuning bieden aan de consultants binnen het gehele recruitmentproces.
  • Een belangrijke bijdrage leveren in het matchen van Smart Talent.
Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

Wat vragen we van jou?

Je bent nieuwsgierig naar recruitment. Je hebt lef, bent een echte doorzetter en resultaatgericht. Je wil in een korte tijd graag veel leren. Je neemt al snel verantwoordelijkheid en je bent volhardend in het bereiken van je doelen. Tevens is het belangrijk dat je een mensen mens bent en vrolijk en optimistisch in het leven staat. Ook ben je een kritische doener met een hands-on mentaliteit die weet van aanpakken. Je vindt het daarom erg belangrijk om continu 100% kwaliteit te leveren.

Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Je volgt een HBO studie, bij voorkeur in een commerciële richting.
  • Doorzetter; je zoekt net zo lang door totdat je de juiste professional hebt gevonden voor jouw vacature.
  • Commercieel en mensgericht: grote interesse in wat een mens beweegt.
  • Sterk in het stellen van prioriteiten, zeer planmatig en doelgericht.
  • No nonsense ingesteld, Rotterdamse mentaliteit; what you see is what you get.
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar naast je studie. De uren zijn flexibel in te vullen en na een inwerk periode mogelijk vanuit huis (overdag, in de avond of in het weekend).
Wat krijg je hiervoor terug?

Wat bieden we jou?

Een fantastische opstap naar de baan van je dromen! In een jong, hip en ambitieus bedrijf die actief is binnen een dynamische en sterk concurrerende markt. Een fijne en zeer leerzame studentenbaan. Je wordt extra beloond bij commercieel succes. Het betreft een uitdagende functie met een behoorlijk groeipotentieel wat gepaard gaat met veel vrijheid en flexibiliteit. Daar verwachten we wel een enorme inzet, gedrevenheid en betrokkenheid voor terug.



Bedrijfsomschrijving

Smart Talent BV is een recruitment bureau met ambitie. Wij bemiddelen Smart Talent in de volgende disciplines: Sales, Finance, HR, Marketing, ICT en Techniek in diverse branches. HBO/WO gerelateerde functies. Smart Flex BV is een flex/uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van banen op flexibele basis. MBO/HBO niveau in diverse functies. Onze missie; het beste recruitment bureau van Nederland zijn en blijven :) Onze passie; dagelijks met veel plezier het beste Smart Talent plaatsen bij onze opdrachtgevers. Wil jij meebouwen aan deze missie? We zijn aan het groeien en zijn daarom op zoek naar een slimme, initiatiefrijke en creatieve collega. Je werkt nauw samen in een klein en hecht team en zorgt ervoor dat het hart van de organisatie zeer soepel verloopt. Je doet altijd net even een stapje extra en zorgt ervoor dat er weinig aan je gevraagd hoeft te worden, omdat je het al geregeld hebt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in