+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Stagiair(e) Recruitment Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Laudame Financials

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen als Stagiair(e) Recruitment?

Als stagiair(e) ga je aan slag met verschillende aspecten van recruitment. Je hebt een enorme drive om goede kandidaten te vinden voor verschillende vacatures. Dit doe je niet alleen met behulp van LinkedIn; ook het organiseren en bijwonen van diverse in- en externe evenementen zijn onderdeel van jouw takenpakket. Denk bijvoorbeeld aan het bijwonen van stage- en netwerkdagen op hogescholen en universiteiten en aan het organiseren van inhousedagen bij ons op kantoor.Je helpt tevens het contact met studie- en studentenverenigingen te onderhouden en zorgt hiermee dat Laudame zichtbaar blijft bij de juiste doelgroep.



Gevraagd

Wat breng je mee?

Woorden die bij ons recruitment team passen zijn: leergierig, gedreven, persoonsgericht, actiegericht en sociaal. Wij zoeken dan ook een young professional die in zijn of haar stage zo veel mogelijk wil leren en een match voelt met bovenstaande informatie over Laudame.

Daarnaast heeft onze ideale stagiair(e) een enthousiaste, zelfstandige en proactieve werkhouding en studeert bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Commerciële Economie, International Business Administration, Bestuurskunde of HRM.



Aanbod

Wat krijg je er voor terug?

We bieden je de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Door mee te kijken, mee te denken en mee te werken krijg je een goed overzicht in recruitment. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een leerzame en waardevolle stage waarin je van alle praktische gemakken wordt voorzien.
  • Begeleiding vanuit ervaren recruiters en managers;
  • Betrokkenheid bij de activiteiten die Laudame organiseert zoals borrels, vakinhoudelijke leerdagen, zomeruitjes en barbecues;
  • En een mooie stagevergoeding;
  • Een flexibele startdatum.


Bedrijfsomschrijving


Waar ga je werken?
Laudame Financials is een zakelijke dienstverlener die tijdelijke en vaste financials bemiddelt en helpt ontwikkelen. Het zit in ons bloed om organisaties, processen, samenwerking, resultaten, maar ook zeker onszelf, continu te verbeteren. Dat noemen wij het DNA van beter. En we hopen dat jij dat herkent!
Je komt te werken in het energieke recruitmentteam van Laudame. Het kernwoord van dit team is samen. Samen streven we naar resultaat en we helpen elkaar waar nodig. Samen met Albert, Dilara, Jan Willem, Kyle, Leendert, Matthea, Merel, Michelle, Judith & Stephanie vorm je een team waarin je op alle fronten in het recruitmentproces meewerkt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in