+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Schilder Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons vind je de perfecte schilderprojecten in West-Brabant die passen bij wat jij graag doet. Of je nu houdt van verbouwen of liever aan groter onderhoud werkt, er is altijd een plek voor jou. Je gaat aan de slag met verschillende taken zoals schuren, lakken, of houtrotreparaties. We belonen jou met een goed salaris, de kans op een vast contract, en een spaarsysteem voor leuke extra s. Ook kun je elk jaar gratis cursussen volgen en meedoen aan gezellige evenementen zoals barbecues. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Faber plaatst jou bij projecten in West-Brabant die perfect bij jou als schilder passen! Of je nu het liefst verbouwingen bij mensen thuis doet of liever meewerkt aan groter onderhoud, wij hebben werk voor jou in jouw omgeving. Aan de hand van jouw talenten en voorkeuren ga je aan de slag met werkzaamheden als schuren, gronden, lakken, houtrot- of betonreparaties, kitten, behangen of zelfs glaszetten. Laat ons weten wat jij kan en wij vinden de perfecte werkplek voor je.


Ben jij het?

Jij bent een schilder met enige ervaring binnen het vakgebied. Je hebt de kennis om zelfstandig aan het werk te gaan, maar werkt eventueel ook graag samen met jouw collega's om grotere projecten aan te pakken. Ook als jij nog weinig of helemaal geen ervaring hebt kun je bij ons terecht! Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal redelijk beheerst en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Eventueel kun je het VCA kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Wij belonen jou met een salaris gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en ervaring als schilder. Denk aan een bruto maandbedrag tussen de €2.600,- en €3.300,- met de keuze tussen een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je gaat pensioen opbouwen volgens een pensioensregeling die het beste bij jou past en bij goed functioneren kun je al snel uitkijken naar een vast contract. Wij willen jou immers zo snel mogelijk plaatsen bij een opdrachtgever waar jij jarenlang met plezier aan de slag gaat. Daarbij komt ook ons spaarsysteem, waarmee je met ieder gewerkt uur spaart voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Jaarlijks kun je – kosteloos - meerdere cursussen bij ons volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen en ook zien we je graag verschijnen tijdens onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft bij jou in de buurt. Iedere dag zijn wij bereikbaar voor jou, zodat we er samen voor zorgen dat je iedere dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent en blijft. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in