+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Customer Service Representative Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.397 - € 3.357 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Move forward als Customer Service Representative bij DSV in Venlo

Van het implementeren van nieuwe klanten, het onderhouden van klantrelaties met bestaande klanten, tot aan het oplossen van escalaties. Als customer service representative in ons gloednieuwe dubbeldeks warehouse, weet jij precies wat er speelt! Klaar om jouw carrière een boost te geven?


Jij krijgt het voor elkaar

ls customer service representative bij DSV ga je een sleutelpositie bekleden binnen ons logistieke team. Je zorgt ervoor dat zendingen soepel verlopen, door de planning af te stemmen met diverse stakeholders, orders te verwerken én logistieke processen te monitoren. Kortom, jouw team is verantwoordelijk voor het regelen van transport en het onderhouden van waardevolle klantrelaties. Jij werkt eraan mee.

Hoe je dit doet? Je gaat een cruciale rol spelen in het coördineren van inkomende en uitgaande zendingen. Bij DSV streven we ernaar onze processen voortdurend te verbeteren en verwelkomen we graag jouw inbreng om dit te bereiken. Als customer service representative krijg je de kans om deel uit te maken van een wereldwijde logistieke organisatie en je carrière verder te ontwikkelen. Dit krijg jij voor elkaar door het:

  • afstemmen van zendingen met leveranciers, klanten en interne afdelingen;
  • verwerken van orders, inclusief douanecontroles;
  • monitoren en bijsturen van logistieke processen;
  • regelen van transport en opstellen van benodigde documenten;
  • onderhouden van klantrelaties en administratieve taken.

Jouw team valt binnen DSV op door de mooie mix van internationale collega’s en een hoge mate van collegialiteit. Iedereen helpt elkaar en leert elkaar de diverse taken. Wij zijn harde werkers, hebben een goed gevoel voor humor (vinden we zelf) én werkplezier staat bij ons bovenaan!


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 

Als customer service representative bij DSV ben je de sleutel tot vlekkeloze logistiek, waarin afstemming, efficiëntie en klantrelaties samenkomen voor een wereldwijde impact,

aldus Krists Sakars, Operations Manager.

In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • passie voor het vak! Dit weet je ook over te dragen op anderen. Je voelt je immers als een vis in het water binnen de transport en logistiek;
  • ervaring binnen een vergelijkbare rol, als klantcontact medewerker, customer service medewerker of vergelijkbaar; 
  • een klantgerichte instelling spreekt voor zich, daarnaast weet je jezelf systemen snel eigen te maken en ben je communicatief vaardig;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en in geschrift.

Het telt allemaal mee voor deze vacature van customer service respresentative in Venlo. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  • een salaris dat conform cao DSV Solutions, afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de € 2.397,- en € 3.357,- ligt; 
  • een professionele en informele werkomgeving waar jouw stem telt; 
  • 24 vakantiedagen, 4 adv-dagen en 8% vakantiegeld; 
  • een gunstige pensioenregeling, waarvan een deel premievrij en een eigen bijdrage van 5%; toegang tot kennis en training via onze DSV Academy. Zo kan jij groeien en invloed uitoefenen op jouw carrière pad.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Sanne Reijnders beantwoordt al je vragen via 06 2303 5118 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, Twitter, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in