+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Talent Acquisition Specialist Zorg 2.0 (32-40 u p/wk) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Talent Acquisition Specialist; je hebt de gehele verantwoordelijkheid voor de werving & selectie van een specifieke entiteit. Vanwege de ambitieuze doelstelling en omdat zij zeer succesvol is, wordt het team op korte termijn uitgebreid. Het betreft voornamelijk de non-zorg professionals, waar jij je op richt. Met drie verschillende Hiring Managers stel je het juiste profiel van de vacatures op en neem je de verantwoording voor het zelfstandig werven van met name zorg profielen. Je rapporteert direct aan de Recruitment Manager. Het betreft een 360 graden functie, waarbij het, gezien de groei van de organisatie, heel goed mogelijk is dat je jouw rol verder kunt uitbouwen.

Gevraagd

Talent Acquisition Specialist; gezien het internationale karakter van de organisatie beheers je de Engelse taal uitstekend en natuurlijk kent de Nederlandse taal voor jou ook geen geheimen. Je vindt het leuk om in een energieke en professionele werkomgeving te werken, met een hoog opleidingsniveau, waar iedereen met z’n ‘hart’ werkt. Je vindt het fijn om nieuwe contacten aan te gaan en werkt met veel plezier in de allround Talent Acquisition Specialist rol; van briefing, adviseren, e-sourcen tot procesbegeleidingen, administratieve verwerking en onboarding. Je hebt een WO/HBO achtergrond en bewezen ervaring in het operationele recruiter vak (tenminste 2 jaar). Bij voorkeur heb je ervaring met het vakgebied: zorgprofessionals of hier aantoonbare affiniteit mee hebben. Sleutelwoorden zijn: communicatief vaardig, gestructureerd, overredingskracht, (organisatie) sensitief, een motivator, mensgericht, doelgericht, kritisch en doorzettingsvermogen. Bovenal word je blij van de beschrijving en kan je niet wachten om dit project tot een succes te maken!

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een van de leukste, echte 360 graden, Talent Acquisition Specialist banen! Niet alleen is jouw toegevoegde waarde duidelijk zichtbaar, je levert ook jouw bijdrage aan een betere zorg in Nederland. Er is veel te doen, mede door de ambitieuze groeidoelstellingen van de organisatie ligt de focus op instroom de komende periode. Je wordt dan ook warm verwelkomd door jouw collega’s. Career Factory treedt op als werving & selectie partner en na een succesvolle sollicitatieprocedure zul je direct bij de organisatie in dienst treden. Je moet denken aan een salarisniveau van circa € 2.700 – € 3.000,- bruto per maand afhankelijk van studie achtergrond en ervaring.
 

Bedrijfsomschrijving

Talent Acquisition Specialist; je werkt voor een bijzondere & nieuwe zorg organisatie vanuit het hoofdkantoor. Thuiswerken is zeker ook een optie. Deze scale-up  is gevestigd in een mooi pand, hartje Amsterdam met uitzicht op de Amstel. Samen met hoog opgeleide professionals werk je aan de meest optimale zorg dienstverlening. Echt mensen helpen, ook preventie en verbetering van de zorg in Nederland is het gemeenschappelijke doel! Er wordt hard gewerkt in deze jonge organisatie, die nog geen 5 jaar bestaat, maar waar een goede balans werk-privé ook belangrijk gevonden wordt. Mensgericht, warm, energiek, professioneel, zorgend en doelgericht zijn woorden die de cultuur het best omschrijven. Een mooie balans tussen sociaal & resultaatgerichtheid! Lijnen zijn kort; er wordt snel geschakeld en beslissingen kunnen snel genomen worden.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in