+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Fulltime technisch klantenservice medewerker in Apeldoorn Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 18,40 - € 23,60 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Start in een leuke baan als technisch klantenservice medewerker! Je helpt klanten met technische vragen en zorgt voor de beste service. Werk in een team met leuke uitjes en krijg een goed salaris. Ook krijg je reiskostenvergoeding. Er is zelfs de mogelijkheid om meer te leren. Werkdagen zijn van maandag tot vrijdag. Als je van techniek houdt en graag met mensen praat, is dit de baan voor jou. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Start jij als technisch klantenservice medewerker in Apeldoorn? Je helpt klanten met hun technische vragen en verdient € 18,40 - € 23,60 per uur!

Wat ga je doen?

Als fulltime technisch klantenservice medewerker in Apeldoorn kom je terecht bij een bedrijf waar klantgerichtheid voorop staat. Vind jij het fijn om klanten de perfecte service te kunnen bieden, dan ben je hier op het juist adres! 

Jij bent het aanspreekpunt voor de klant

Jij bent verantwoordelijk voor de tweede lijn van de klantenserviceafdeling. Wanneer de eerste lijn de vraag niet kan oplossen, komen ze terecht bij jou. Vaak gaat dit om technische vragen over bijvoorbeeld koelmiddelen en ketels. Als technisch klantenservice medewerker ben jij verantwoordelijk voor het juist te woord staan van klanten per telefoon, waarbij de klanttevredenheid wordt verhoogd. Met jouw communicatieve skills en technische kennis overtref jij elke keer weer de verwachtingen van de klant! 

Wanneer werk ik? 

Jij werkt van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur of van 09:00 tot 17:30 uur. Werk jij liever 32 of 24 uur? Dan is dit bespreekbaar. Je verdient een salaris tussen de € 18,40 en € 23,60 per uur. Jouw werk is voornamelijk in het Nederlands, maar het kan zijn dat je af en toe een Engelse klant aan de telefoon krijgt. Het is dus belangrijk dat jij de basis van de Engelse taal kent. 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en zoek je een baan voor lange termijn? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! 


Wat wij bieden
  • Een uitdagende baan als technisch klantenservice medewerker;
  • Een goed salaris tussen de € 18,40 en € 23,60 per uur;
  • Een gezellig team, met leuke teamuitjes;
  • Een baan voor lange termijn;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km;
  • Heb jij nog weinig technische ervaring? Dan is er eventueel ruimte voor opleiding!
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Werkervaring in de installatiebranche is een pre;
  • Je hebt ervaring met klantcontact en bij voorkeur richting techniek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie

Lijkt het jou leuk om je sollicitatie toe te lichten met een video? Stuur dan, naast jouw schriftelijke motivatie, een korte videomotivatie van maximaal een minuut naar Lotte die werkzaam is op ons uitzendbureau in Nijmegen. Het telefoonnummer waar je deze videomotivatie naar kan sturen is 06-57355376 en vertel waarom jij perfect bent voor deze baan! De videomotivatie is alleen bedoeld als een leuke aanvulling op jouw online sollicitatie. Voor vragen over deze vacature kun je altijd bellen naar het nummer 085-0689377.

#indebuurt

StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsApeldoornWerkuren per week24 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren)Salarisindicatie Tussen €18,40 en €23,60 per uur Verantwoordelijk voorHet te woord staan van klanten en het beantwoorden van technische vragenGepubliceerd op02-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in