+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

Secretaresse Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

I-recruiting

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Van Veen Advocaten zoeken ze een nieuwe collega voor hun team. Ze zijn een middelgroot advocatenkantoor dat verschillende klanten helpt, van grote bedrijven tot particulieren. Als secretaresse help je de advocaten met hun werk. Je doet veel verschillende dingen, zoals de agenda bijhouden, de post regelen en de telefoon beantwoorden. Je werkt ook samen met cliënten en gerechtelijke instanties. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken, vragen stellen en nauwkeurig werken. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Secretaresse 24-40 uur

Bij Van Veen Advocaten in Ede verwelkomen zij graag een extra secretaresse in hun team.

Ben jij de collega die zij zoeken? Zo ja, dan ben je binnen korte tijd onderdeel van een middelgroot advocatenkantoor (20 advocaten, 15 secretaresses en ander ondersteunend personeel) dat zowel grote beursgenoteerde ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren tot haar clientèle mag rekenen.

Van Veen Advocaten is gevestigd aan de Keesomstraat in Ede. Als secretaresse ben je mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de praktijk van de advocaten op secretarieel en administratief gebied. Je bent een belangrijke schakel tussen advocaat, cliënten en gerechtelijke instanties.

Wat ga je onder andere doen?

  • agendabeheer;
  • het verzorgen van inkomende - en uitgaande post;
  • het beantwoorden van de telefoon;
  • het uitwerken van brieven, adviezen en processtukken;
  • het controleren en verwerken van urenstaten;
  • het beheren en archiveren van (digitale) dossiers;
  • het serveren van koffie e.d. bij besprekingen;
  • het assisteren en vervangen van collega's.

Wie ben jij?

Jij bent jij. Zij stellen uiteraard wel een aantal eigenschappen op prijs. Zo ben jij een servicegerichte teamplayer die kansen ziet om de advocaten effectief te ondersteunen in hun werkzaamheden. Jij stelt goede vragen, luistert en kan de cliënt hierdoor snel verder helpen/doorverbinden. Oftewel: jij bent een medewerker die doelstelling van het leveren van ‘dienstverlening+’ samen naar een hoog niveau tilt. Jij bent representatief en laat iedereen zich welkom voelen. Een laatste belangrijke eigenschap is het hebben van verantwoordelijkheidsgevoel. Jij werkt dan ook nauwkeurig en zorgvuldig.



Gevraagd

Voor deze functie vragen zij:

  • Bij voorkeur MBO/HBO-Schoevers werk- en denkniveau;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt.

Dit mag je van Van Veen Advocaten verwachten

Van Veen Advocaten is een toegankelijk kantoor met korte lijnen. Zij zijn een professioneel kantoor, maar je mag wel rekenen op een informele werksfeer. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Door de week is er dan ook ruimte voor een gezellig praatje en regelmatig wordt de week afgesloten met een borrel. Zij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dus… ben jij Van Veen?

Dan zien we graag een motivatiebrief met CV tegemoet. Deze kan je versturen door op de Sollicitatie button te klikken. Voor meer informatie kun je rondkijken op hun website en sociale media kanalen. Natuurlijk mag je ook contact met ons opnemen.
Een (online) screening en/of referentiecheck kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Van Veen Advocaten heeft het recruitment proces uitbesteed aan I-recruiting B.V. Dat betekent dat het eerste telefonische contact met I-recruiting zal zijn. Indien je in het functieprofiel past, wordt jouw CV (inclusief gespreksverslag) doorgestuurd naar Van Veen Advocaten. Deze zal eventuele vervolggesprekken met je voeren. Bij de juiste match treed je rechtstreeks in dienst bij Van Veen Advocaten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in